reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bobuś, dzięki kochana, ale ja muszę coś kupić, bo i tak nie mam kurtki na wiosnę i wieczory letnie. więc będę szukać czegoś uniwersalnego. ale bardzo dziękuję :)

reklama
Dzień dobry:)

U nas piękna pogoda za oknem, zaliczyliśmy już spacerek z Kubą:)

Oli pojechała do akademii muzycznej:)

Anisiaj zdrówka kochana:)) Płaszczyk śliczny:)

Marta widzisz pomału mu się unormuje spanie:)

Bietka dam ci znać jak pojadę to odebrać:)

Kinia &&&&&&&&&&&&&&

Justi miłego dnia

Gosia powodzenia u dentysty:)

przyszła puszka ;-) płyta z muzyką i przysali mi łyżeczkę ale super pomału sie szykuje kochane nie bedzie mnie cały dzień jak wróce to wam wrzuce zdjątko buziaczki kochane i miłego dnia

Witam się i ja!
Bez kaffki,ale za to z herbatką i gorączkującymi synkami(Szymon 39,1 st).
Martuś to miałaś spokojną noc!
Anisiaj bidulko,mnie się podoba ta kurteczka z h&m,zdrowiej szybciutko!!!
Bietka ja uwielbiam patrzeć na takie maluszki w markowych bucikach,widok do schrupania!!!
Kinga nie stresuj się pracą i ludźmi,którzy mogą coś gadać,nie warto.Będzie dobrze!!!
Małgosiu współczuję ci kochana tego bólu głowy i wizyty u dentysty.Nacierpisz się bidulko!!!Na fejsie twój mały mężczyzna tak ślicznie wygląda!!!

Ja dziś na obiad serwuję zupę ogórkową.

Miłego dnia wszystkim!!!

reklama
Znikam na jakas godzinke moze troszke dluzej, musze jechac do pracy , zadzwonila szefowa zebym przyjechala jak moge zorganizowac sobie miejsce pracy hmmm ciekawe co ma na mysli :baffled:

Do góry