reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam z kawka ;)

wczorajszy dzien prawie caly przespalam, ale czuje sie wypoczeta i wyspana w koncu ...
dziewczynki dziekuje Wam za wszystkie cieple slowa, za wsparcie , za to ze po prostu jestescie :***

anisiaj mam stresa przed powrotem do pracy, boje sie spojrzen ludzi i szeptania po katach. nasz zespol nie jest duzy jest nas 8 osob i szefostwo ale i w malej grupie znajdzie sie ktos kto bedzie mial cos do powiedzenia za plecami...

bietka bede czekac ;)

bobo dobrze ze z reka ok

marta szkoda ze nie mozesz pozwolic sobie na dluzszy pobyt w domu z Olinkiem, ale coz takie zycie...

aga dzis Oli jedzie na wycieczke ?

MILEGO DNIA LASECZKI ;)

dzień dobry :)

my od 6:30 już świrujemy :)

wczoraj padłam po zakupach... ale kupiłam smykowi butki PUMA- zaszalałam a co :) wrzucę Wam później fotkę, jak zaśnie bo teraz jest nie do ogarnięcia, piszę szybko zanim się po mnie zacznie wspinać :) hahahaha
kurde wypadałoby sobie też coś kupić, może w weekend się wybiorę... :))))

anisiaj zdróweczka :* biedna jesteś... też chorowałam w ciąży więc wiem...
6 mamo TY widzę masz z hot dogami jak bobo z frytkami :) :-D
kinga mój m wziął dziś do wysłania- zaraz powinien być na poczcie - on ma taką fajną pocztę blisko pracy bez kolejek, więc go wykorzystałam :tak:
marta Ty to zdolna jesteś jak torbę do wózka szyjesz ze spodni... ;-) fajnie :)
aga milego słonecznego dnia, daj znać czy wszystko doszło :*

Bietka, a wiesz, że dzisiaj mi się śnił moj zięć? że go mijałam na spacerze i zachwycałam się jego oczami:) zaraz potem śniło mi się, że głaszczę Zosię po stopie przez brzuch ;)

dziewczyny, chcę sobie kupić kurtkę na wiosnę, no i tak jest jedna parka w h&m mama, jakością nie grzeszy jak to h&m i to w sumie jedyna opcja na rynku. kosztuje 179 zł i wydląda tak
l_h-m-mama-parka.jpg

jest też kilka kurtek w happymum, no ale za 340 zł. no i zastanawiam się na jakąś opcją pośrednią, żeby kupić teraz, a mieć ją na stałe. wpadła mi w oko kurtka w RI, tylko nie wiem jak będę w niej wyglądać w brzuchem http://www.riverisland.com/women/co...ts/Cream-boucle-waterfall-biker-jacket-633843

co myślicie?

bobuś, czy Ty mi wysłałaś polecony? bo jakieś awizo mam

Ostatnia edycja:
anisiaj moglabym ciagnac jeszcze zwolnienie ale moj psychoterapeuta uwaza ze trzeba sprobowac , jesli nie bede dawala rady to pojde znowu na zwolnienie. po drugie po roku zwolnienia mam platne juz tylko 60 % wiec musze wrocic do pracy zeby na ewentuaqlnym zwolnieniu ciazowym kiedys tam miec platne 100 %
Zdrowka kochana &&&

bietka bede czekac :) ooo to moze w piatek dojdzie i na poniedzialek walne sobie ladne pazurki do pracy ;))

reklama
Do góry