reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem witam sie z kawką
Bietka kiedyś sama sobie szyłam torby takie na jedno ramie jak do szkoły chodziłam
Bobo jak skończe to wrzuce ;-)
Anisiaj bardzo ładna kurteczka

Oli mi przespał całą noc dostał butle o 24 i obudził się o 6 :szok:

no to będę mieć dylemat z kurtką ;)

kinga, ja czasem tak mam, że z tel mi się nie udaje, ale to chyba wina aplikacji bb. A jak tam sprawy z cyklem, coś więcej wiesz?

marta, wow, super, brawa dla Olisia :)

bobo, dziękuję :) m już skacze z radości, że będzie szedł na pocztę ;) listonosz był w piątek,ale ojciec m mu nie otworzył i wrzucił awizo

gosiu, powodzenia! trzymaj się mocno fotela :)

anisiaj w piatek ja to wyslalam wiec to nie ode mnie jak to piatkowe awizo. moje moze byc z poniedzialku albo wtorku.
anisiaj ja kupilam na wyprzedazy plaszczyk w mohito za 50zl i cala jesien w nim przechodzilam. ciotka mi pozniej guziki przesunela i super sie sprawdzil. teraz znow przesune tak jak bylo i bede dalej w nim smigac. zaraz poszukam jakiegos zdjecia tego plaszczyka. moze cos na wyprzedazy kupisz co sie da guziki przesunac i pozniej znow zrobic zeby w tym chodzic. szkoda kasy na typowe ciazowki.

Ostatnia edycja:
Gosiu powodzenia u dentysty ;-)

anisiaj gin kazal sie starac i jak sie nie uda to w mam w 3 dc isc na popranie krwi na ten estrogen i uprosilam go o skierowanie na tsh :tak: zobaczymy jakie beda poziomy a od 5dc co 48 godz usg

no właśnie bobo, szkoda mi kasy. u mnie tylko ten problem, że nie mogę chodzić, więc chce zaliczyć maks 2 sklepy.

hmmm, no to ciekawe co to za awizo...

kinga, no to hop, świeża porcyjka :)

images

reklama
anisiaj ja dostalam od kuzynki taki plaszczyk grzybek typowy dla ciezarnej. on nie jest nowy ale ja w nim nie chodzilam. mam go i nie bede go uzywac. jesli chcesz to zrobie zdjecie i Ci go wysle. moze Ci sie przyda. on ma rekaw 3/4 czy jakos tak. ale pod sweter w sam raz. a szkoda na te kilka miesiecy kupowac szczegolnie ze w ciazy za bardzo nie chodzisz po dworze

Do góry