bietka84
szczęśliwa :)
marta ja wprowadzałam po 1 warzywie... stopniowo... czyli dynia z ziemniakiem tydzień, potem marchewka tydzień, potem ziemniak z marchewką itp itd... te trzy warzywa królowały u nas po skończeniu 5 mca, jak skończył 6 mcy dodałam kalafior, pietruszkę, ale wciąż marchewka i ziemniak były na 1 . miejscu , po ukończeniu przez Igorka 6 mcy , dokładnie jak miał 6 m-cy i tydzień dopiero podałam mięsko, ziemniaka z królikiem...
teraz jak ma 8 mcy zupkę robię z marchewki, pora, cebuli, ziemniaka, czasem dodam kalafior zielony groszek...
często kupuję też HIPP-a słoiki...
podsumowując skupiłabym się do 5 mca tylko na trzech warzywach : ziemniak, marchew i dynia oraz na jabłku (może jakąś słodszą odmianę kup: champion?)
owoce po 5 mcu : dałam brzoskwinię, śliwkę, morele, banana z jabłkiem...
anisiaj kciuki za szybkie skończenie remontu / kup sobie laktulozę do picia - pomaga , tak jak bobo mówi...
teraz jak ma 8 mcy zupkę robię z marchewki, pora, cebuli, ziemniaka, czasem dodam kalafior zielony groszek...
często kupuję też HIPP-a słoiki...
podsumowując skupiłabym się do 5 mca tylko na trzech warzywach : ziemniak, marchew i dynia oraz na jabłku (może jakąś słodszą odmianę kup: champion?)
owoce po 5 mcu : dałam brzoskwinię, śliwkę, morele, banana z jabłkiem...
anisiaj kciuki za szybkie skończenie remontu / kup sobie laktulozę do picia - pomaga , tak jak bobo mówi...
Ostatnia edycja: