reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka małemu na nóżce wyszły diwie krostki to możliwe ze od wczorajszego tego miesa co mu dałam ale dostał bardzo malutko tyle co aby.... kurde mogłam Cie posłuchac a nie mojej wielce mądrej siostry

reklama
witam z kawka ;)

Ja dopiero co wstalam , matko jak ja lubie spac hehe jak mysle ze za 10 dni wracam do pracy to mi sie poprostu nie chce....

MILEGO DNIA

dzień dobry :)

ja od 5 na nogach Igi się przebudził z płaczem... nie chciał jeść:/ chyba górne zęby gorzej przeżyjemy niż dolne :baffled::rofl2: teraz sobie śpi od godziny, ja ogarniam mieszkanko, bo o 15 przyjeżdża koleżanka z dzidziusiem 2 miesięcznym, m wraca na 14:30 i zabiera psinę do pracy ... nie wiem czy ogarnęłabym niemowlę , Igora i psa :-) lepiej dla suni,że z panem pojedzie do pracy i tak ma stresa bo Igor za nią raczkuje :-D

marta z reguły uczulenie po jedzeniu wychodzi na brzuszku, za uszami i na buzi, ale Igor od kalafiorka też miał na nóżkach... może to mięsko ... nie wiem, odstaw i zobaczysz - obserwuj kupkę, jak rzadka i ze śluzem to uczulenie na pokarm ... (to porady naszej gosi) ;-)

bobo
ja mam tak samo, jak m w domu to sajgon, rozwalony cały harmonogram dnia :happy2::rofl2::rofl2:

smerfetka
wyśpij się za mnie :) ja wiem czemu tak długo śpisz.... wieczory są męczące :-p;-)

anisiaj
dzisiaj z nami ?? koleżanka poszła do pracy?? jedziesz już z 25 ??? tzn. z 88 :-p:p :))))) ????

aga jak tam dziś, głowa boli ???

miłego dnia :*

dziś serwuję zamiast kawy, ale nikogo nie zapraszam na to świństwo, ja muszę bo 3 dzień z rzędu od 5 ....

images

Ostatnia edycja:
smerfie, otóż to, grunt to się nie napinać :)

bietka, wyobrażam sobię sunię i raczkujące dziecko ;) moja jak ania, bratanica m, chce się z nią ciągle bawić, to chwile wytrzyma, a potem idzie sobie pod stół, to znak, że już wystarczy :) wczoraj wąchała mi brzuch, ciekawe czy coś wyczuwa?:) Ty nie pij tego dziadostwa, chłopak mojej znajomej miał problemy sercowe, niewykryte i zmarł po wypiciu tigera.

tak jestem na 88, no powiedzmy, że to tyle :) dzisiaj z Wami do 18, a potem do domu :)))))) koleżanka w pracy, cisza, spokój i karetka za karetką za oknem ;)

julka zasnela a ja biore sie za sprzatanie bo jak m byl to sajgon w chacie z nim hihi:) a w marcu ma duzo wolnego wiec musze jakos to przezyc.
robicie zakupy w zabce? sa tam do zbierania naklejki za wydane 10 czy 12 zl jedna naklejka i za 80 naklejek fajna maskotka :) sa 4 maskotki z kubusia puchatka ( kubus, tygrysek, osiolek, swinka) julka dostala swinke tygryska tez dostalismy za nalepki a kubusia i osiolka kupilismy na allegro bo my zakupow w zabce nie robimy. naprawde fajne te misie takie ok 25-30cm :)

reklama
bobo ja w żabce to tylko taksówką się zatrzymywałam w drodze na imprezkę po alkohol :tak: mały asortyment i drogo :/ nie robię tam zakupów.
marta OK, jeśli nie ma śluzu to w porządku, obserwuj małego jak znikną po dostawieniu to znaczy że od mięsa, ale wiesz... mogły go spodenki podrażnić, kocyk, tak naprawdę wszystko....
anisiaj moja ucieka jak młody przyjmuje pozycje na kolanach - woli uciec niż miałby ją "dopaść" :-):-D:-D

Do góry