reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Gosia mówię o butkach takich wiesz, żeby w skarpetkach nie jeździł:-) a jak już zacznie stawiać pierwsze kroki to kupię takie, które polecicie mi ;-)

bobo jak Twoja ręka ???

reklama
bietka wczoraj mnie tak rwala ze juz mowilam na chrzcinach ze pojde dzis do lekarza ale dzis przeszlo i nie poszlam. pobolewa jeszcze ale juz jest na szczescie lepiej :)
ja tez chce julisi kupic takie ladnie buciki na wiosne zeby w skarpetach nie jezdzila :) moze na allegro cos sie trafi?

He he ja właśnie kupiłam drugie ale po domu.Kacper nie chce chodzić w kapciach. W samych skarpetach trochę za zimno i boję się że zrobi sobie coś bo już nie raz zaliczył glebę. Ma skarpety z absem ale....
3055046363

a pólbuty takie
3037809732

Gosiu, ja nie wiem kto przy dzisiejszym stanie wiedzy wklada dziecko do chodzika. Lepiej od razu dac mu kule i karnet na rehabilitacje.

Ale wielkie stopy maja Wasze dzieci :)

Justi, czekam na nowy sklep :)

Bietka, wiesz jaki numer? Nigdzie nie maja tego euthyroxu 88, w hurtowniach tez nie. Mam 75 a nie mam 25,zeby sobie dzielic :( ale klops

Jutro o 11 wybywam do kolezanki, ale bedzie net :)

Ostatnia edycja:
ładne półbuty gosia
remont remontem a sprzątanie po nim :szok::no: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anisiaj a Zosia to co - 0,5 kg i 32 cm jest szał :)))))) :-)

misie pysie zmykam :* dziś poświętujemy z m troszkę - on jutro w pracy do 19
znowu cały dzień sama :/

dobrej nocy :*

Gosiu, u nas to poprawki w lazience, max tydzien. Nowe mieszkanie, koles zle zamontowal wanne, odsunelismy szafe w sypialni, a tam zaciek. no wiec wanna do wymiany, przy okazji zrobimy inna wentylacje i porzadne suszenie tej sciany. Najgorzej,ze bedzie to robil pracownik tescia i tesc, wiec m sie naslucha ojca i jego madrosci ;)

Bietka, dobranoc :) zosia 3 tyg temu juz miala 470g, wiec ten suwaczek to jakas lipa ;)

reklama
jestem:)

przepraszam że tak znikłam ale byłam u psiapsiuły na nowym mieszkaniu:)) Ale tam ślicznie mają:)

Uciekam kochane się kąpać oglądnąć lekarzy i spać:))

słodkich snów;))

Do góry