reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, od 56 do 146 i chyba większe. Jadę na oglądnięcie jakie są ubranka większe i dopiero wtedy będę wiedzieć więcej. powiedz czego potrzebujesz? bluzeczek?piżamek?

reklama
Spodenki pewnie będę miała, kurtek raczej nie. Kubiłam w zeszłym roku na allegro nexta używaną jak nowa. W tym roku na pewno bedzie dobra jeszcze. U nas tez deficyt na bluzki z krótkim. Zostały 2

Justi, Gosiulek, a jaki rozmiar noszą teraz Wasi chłopcy? Ja mam trochę letnich ubranek po Wiktorze w rozmiarach jakoś od 98 do 110 i wystawię je chyba jako całość na allegro, to są takie ubranka które były mało noszone i było mi szkoda ich oddać do domu dziecka, bo całą resztę oddałam a te mam w kartonie i czekały nie wiem na co;p

reklama
Zapomniałam Wam się "pochwalić" że mój były już ponad dwa miesiące nie przychodzi po dzieci ani się nie odzywa... Ostatnio był 23 grudnia i odprowadził małą po godzinie z tekstem że chyba ma gorączkę... Od tej pory cisza ale dzieci nawet nie pytają, nic nie mówią ani ja nic nie wspominam na ten temat...
Mój syn w sobotę będzie miał ósme urodziny :)

Do góry