reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, jaki rozmiar buta Kacperek nosi? my na wiosnę mieliśmy 2 pary adidasów...muszę kupić nowe, bo te są na styk.
Wrzucę linka do blogu który kiedyś znalazła. Niezły na odstresowanie:)

Gosiu, aukcje się skończyły, jutro wystawię. Po 1-szym będę miała nowy towar ale na innym koncie wystawiony. Wrzucę wam wtedy linka.
Ale ma dużą nóżkę! My kupimy chyba 25rozmiar. Adidasa mają zaniżoną rozmiarówkę więc 26 jak będzie coś fajnego.
Anisiaj, ale leci suwaczek! już po połówce!

no gosia w połowie marca ma być 14 stopni :-)
w końcu justi się postarała.... :tak:

Igor ma stópkę 12,5 cm ;-) muszę kombinować jakieś butki ładne na wiosnę do spacerówki
znając jego tatę - będą "najeczki" :-D

Bietka, Kuba uczył się chodzić w najkach:) Jak go teściowa puściła na osiedlu w chodziku, to pozdzierał całe czubki:)

reklama
Ja staram się kupowac buty z atestem zdrowej stopy.A jak zaczynał chodzic to obowiązkowo. Pierwsze butki kupiłam właśnie wtedy. Nie chciałąm wcześniej krępować nóżek.
uważajcie na chodziki. Mojego m siostrzeniec ma ogromne problemy. Chodzi jak dziadek zgięty w pól. Przejdzie kilkanaście metrów i dalej nie da rady.O szybkim chodzie nie ma mowy.
Był juz gdzieś koło Krakowa 3tyg. na rehabilitacji ale to mało. Być może trzeba bedzie operować.M. siostra zazdrości ze Kacper tak skacze,nózki zdrowe,biega...No ale o tym trzeba było myslec wczesniej.

Kiedyś zagłębiając się w temat wyczytałam że chodzik to jest najgorszy prezent jaki rodzice mogą dać dziecku.
Wiem ze są różne opinie ale moja jest taka. Układ stópek jest zupełnie inny.

Do góry