reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

jestem. Strasznie długo mi zeszło. Byłam w urzędzie i u lekarza zeby mi przepisał leki i przy okazji powiedziałam o problemie z dusznościami. Więc od razu na ekg, ale wyszło wszystko w porządku. Doczytam was:)

reklama
a mnie m wkurzył nie dzwoni ni nic to zadzwoniłam a on sobie z kolegą i koleżankami piwo pije nosz kur..... :wściekła/y:
Justi w auchan kupiłam były jeszcze czarne, czerwone, beżowe i szare

Marcia, olej go na kilka dni, nie dzwon, nie pisz smsow. Mnie tez wkurza jak dzwonie do m jak ma szkole i slysze smiechy w tle i komentarze,ze go kontroluje ("kolezanek",nie jego). Tlumacze sobie jednak,ze przeciez my tez bysmy poszly,na to piwo na ich miejscu...

Bietka hm... kuriera nie zamawiałam :dry: ale listonosza mam fajnego he he he taki młody i nie wiem czemu ale mnie kojarzy i jak coś ma to jak go spotkam koło bloku to mi daje przesyłke he he

reklama
Bietka odpisałam Ci,
Marta, dokładnie, daj mu zatęsknić. Bo na razie to jak piesek spuszczony z łańcucha. Ale to chyba normalne, bo jak jeździłam na szkolenia to nawet fajnie było jak były 2-dniowe:)

Do góry