reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Aga, nie masz możliwości wyjśc gdzieś na zakupy? teraz w galeriach są fajne promocje. Ja lubię przymierzyć wcześniej.
Anisiaj, umowa mi się kończy i muszę podjąć decyzję. Poczytałam sobie regulaminy i pan z salonu oragne ładnie próbował mnie w bambuko zrobić. Ale i tak mają lepszą ofertę od T. No chyba że wydębię Suka od T:)

reklama
Anisiaj no właśnie mam jeszcze miesiąc i jak coś będzie nie tak to właśnie zdążę odesłać i kupić inną:) Nie gniewam się przecież nie po to prosiłam o opinie żeby się teraz gnieać:-D;-)

Bietka ładna tylko do mnie nie przemawia cała ta góra

justi, ja do telefonów nie mam serca...ciągle coś się wiesza, ciągle nawala, wywalilabym chętnie przez okno

bietka, fajnieeeeeeee. macie jakąś dobrą miejscówkę?

Justi ja też lubię najpierw przymierzyć, nie lubię kupować w ciemno w ogóle nie lubię kupować w internecie ale ta strasznie mi się podoba i chciałam ją też wykorzystać na komunie:)

Zamówię ją przymierze i wtedy zdecyduje czy ja zostawić czy odesłać, z ubraniami jest tak że na kimś wyglądają super a na nas nie koniecznie

Bietka widziałam dziękuję:) Pooglądałam tylko wiesz z czym mam problem z tym ze ja muszę mieć rękaw 3/4 bo nie lubię swoich rąk ( krótkiego rękawka):-D

kurcze ale sie wkurzyłam koleżanka nie może cholera co ja zrobie nie moge iśc do gina z małym :wściekła/y: a jak przełoże to znów 3 tyg bede czekac i okres mi wypadnie - szalk by:wściekła/y:o trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry