reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

teściowa za daleko poza tym ona pracuje - opiekuje się dzieckiem jako niania a moja mama siedzi z dziecmi mojej siostry :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zreszta jak sie po moja mame nie pojedzie i przywiezie a potem zawiezie to nie przyjedzie

reklama
aga słuchaj, ja mam sukienkę z chrzcin z bolerkiem i mam też małą czarną z srebrnymi zamkami jak chcesz mogę Ci pożyczyć :) obie są ładne naprawdę :) chodź na g to pogadamy o rozmiarach itp.

anisiaj nie mamy miejscówki - jest w planach mojego m :-);-) szukamy, czytamy opinie itp :) chcemy domek, tzn jeden apartament :)

wrzuciłam zdj na g tej piżamki ;)
Anisiaj tak głupio uściąśc na samolociku z gołym tyłkiem obok dziecka w wózku jakoś tak nie przemawia to do mnie

anisiaj no niestety 99% zastrzega brak zwierząt:-( sama już nie wiem, ja chcę polskie może tam możemy we 4
marta :baffled: no kurde....

bietka, wiesz, że byłam, sprawdziłam i powiem Ci, że pani dała nam mniejszą cenę, bo byliśmy tylko we dwójkę - Lwie Chaty Darłowo, standard jakich mało

marta, hmmm, no tyłem byś wózek może postawiła? zresztą nie namawiam, tylko podopowiadam :)

anisiaj wiem, wiem i to jest mój argument;-) byliśmy z sunią na chorwacji i powiem Ci że cięzko zniosła tamtejszy klimat i absolutny brak trawy

no ja sobie nie wyobrażam Nuci w takim klimacie. ona tutaj w upały jest ledwo żywa. ja szukam jakiegoś domku dla 2-3 osób, ale nic rozsądnego nie mogę znaleźć. już mnie trafia...

Bietka dziękuję:) Ale obawiam się że Ty jesteś dużo szczuplejsza ode mnie:)))

Marta no ciężko jak się nie ma co z dzieckiem zrobić a czasem trzeba

reklama
nie sądzę aguś :) zajrzyj na g :)

anisiaj były 2 problemy : okropnie zasolone morze i trzeba było ją kąpać po każdej wizycie na plaży oraz kamienie i ziemia czerwona... oraz ostrokrzewy ( tam nie ma zielonej trawy) przynajmniej tam gdzie my byliśmy :-)

Do góry