reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

remont przesunął się o dwa dni, więc do koleżanki jadę dopiero jutro. bardzo mnie ten dzień w domu cieszy, tym bardziej, że facet, który ma robić łazienkę mówi, że roboty jest na dwa dni, a nie na tydzień, więc mam nadzieję wrócić do domu przed weekendem :)

dzisiaj dla odmiany leżę, jakieś przeziębienie mnie dopadło.

ciekawe jak Bobo po imprezie

miłego dnia wszystkim!

reklama
Witam i ja z kawką. Zaraz jedziemy Kubolka odwieźć do babci. Mnie wywaliły zimna na usta, no bo jakby to mogło być inaczej, a Kubek dostał kataru pomimo że nigdzie z nim przez cały weekend nie wychodziłam. Jak nie urok...
Bobo , czekamy na relacje!
Anisiaj , nie ma to jak w domu:) ale 2-dniowa odmiana też Ci dobrze zrobi
Aga , u was chyba znowu szkoła się zaczęła??
Marta , m się stęskni i zobaczy jak ma dobrze na co dzień:)
Gosia, Bietka , Smerfetko , Aga, M arta, Bobo, wstawać!!!

Dzień dobry:)

ja już zaprowadziłam dzieci do szkoły:)

Potwornie boli mnie głowa, ale zrobię sobie kawkę i mam nadzieję ze przejdzie:(

Justi tak od dziś koniec laby, rano trzeba było wstać

Anisiaj zdrówka:))

dzień dobry :)

aguś kupiłam zestaw ręczników
justi no to zdrówka dla WAS
anisiaj a Ty herbatka z cytrynką i może *spam* na wszelki wypadek ?

no ciekawe jak Bobo :) ???

my wczoraj poszliśmy na spacerek bo wyszło słoneczko, a wieczorem robiliśmy plany wakacyjne... jak zwykle m pełen entuzjazmu i najlepiej objechałby świat dookoła, a ja spokojna, pragmatyczna ;-):tak::-) trzeba wypracować kompromis :))))))))))))
dziś czekam na kuriera i listonosza, w piątek wysłali prezenty dla m :) mam nadzieje że dziś przyjadą :)

miłego dnia

aga na niczym :-D:-D:-D na razie , ja chcę Polskę on zagranicę :) zobaczymy dzisiaj wrócimy do rozmowy
moim zdaniem trzeba już szukać rezerwować :nerd::baffled:
anisiaj operacja argo z oskarem za najlepszy film :cool2:

Bietka, dokładnie, jak rezerwować to już żeby coś fajnego upolować. My w tym roku nie planujemy. Pewnie tak jak w zeszłe wakacje pojedziemy na dłuższy weekend. Teraz w marcu też mieliśmy jechać, ale jednak wizja robienia dachu, wstawiania okien i zrobienia przyłączy nas odsunęła od wyjazdu.

Witam się i ja poniedziałkowo - zwarta i gotowa he he he
Justi nie wiem czy tak się stęskni bo śnadania obiady i kolacje tam mają he he więc wiesz aż tak źle mu tam nie będzie
AGUŚ ZDRÓWKA DLA MALUSZKA ;-)

Bobo wstawaj :-p

a ja jutro mam gina i koleżanka zostaje z małym - juz sie boje jaki hardkor będzie

reklama
Do góry