reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze porody Czerwcówkowe

Izka pamietasz te duze grube podpaski firmy Bella w Pl? Ja nie zalapalam sie na nie ale pamietam jak moja mama je jeszcze miala w domu:szok::-D No wlasnie takie daja w szpitalu i nawet dobrze sie sprawdzaja w polaczeniu z tymi majtkami z siateczki:tak:

reklama
he Monia te podpaski bella to zdaje się że nadal u nas są. A te majtki siateczkowe gdzie mają wycięcie np. na nogi bo ja tam widze tylko prosty kawałek materiału i nie wiem co do czego?

Kotek bo one sa jakby z takiej "tasmy" tobione ale maja wlasnie dwie dziury na nogi. Dziwne sa na tym zdjeciu ale obiecuje ze jak je zalozysz to tak wyglada jakbys miala krotki bokserki takie obcisle.:-D:tak:;-) Nawet powiem szczerze ze tak zle nie wygladaja, a naprawde sa super wygodne. jedyne co to tak jak juz pisalam po calym dniu sie troche rozciagaja i robia takie ciapy ale nawet wtedy nie spadna z tylka:-D

reklama
Do góry