reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

To nam się podoba!

reklama
17046162870696bedaaya4.jpg
232997948dacc2a79edf5.jpg

Żaneta, nie mam pojecia...nie wiem, co lubisz...tak klasycznie, czy zwariowanie..one sa puste, te ściany, potrzebuja czegos na nich...moze obraz- tryptyk, takie duze makro w fotografii, np kwiaty, albo jakis baldachim ...napisz, co lubisz to poszukam fotek na flickru.

kalina ..raczej klasyka....
myslałam o obrazie ale nie moge sie zdecydowac czy jeden czy kilka....ostatnio w galerii znalazłm obrazy aniołków ...w takiej starozłotej ramie 50x50i myslałam o 2 ..... ale nie jestem przekonana...

a co na pusta sciane nad łuzeczkiem..... ????

Klaina licze na Ciebie... czytałam ostatnio Twojego bloga i jestem zauroczona ... oczarowana ....

Magdalenka, Żaneta- flickr to światowy serwis fotograficzny. Z niego wyszukuje fotki wlasnie. Ale jestt wada- potezne toto, miliony zdjec, szuka sie przez tagi, czyli slowa- klucze. Daje wam link do mojego konta, tam wchodzicie na favourites, tam sa moje ulubione wyszukane fotki. Ale mozecie tez prze search szukac. Dobrej zabawy!
ealimowska's favorite photos on Flickr

Żaneta - to są zdjęcia ściągnięte z forum muratora. Te kwiaty to tapety, może coś takeigo ci się spodoba.
6278b1c5f806d661medrf6.jpg

a809575ac358343fmedww5.jpg

A tu dziewczyna sama namalowała takie kwiaty na ścianie w łazience ale w sypiani też pięknie by wyglądały
ee87f23d08a908a1medhx0.jpg

Żaneta, nie dawaj złota. na morelowej scianie paskudnie mdlo. ja osobiscie morelkowy kolor łącze z zielenią....też bym dala pas tapety za lozkiem, a na pasie obraz, jeden duzy, poziomy raczej, kontrastowy.

zamiastfarbytapetapaskiky5.jpg
zamfartaplawartmh6.jpg

fabrica3hm0.jpg
23692171930b3e42d57ay2.jpg

teraz modne sa nalepki na sciany jednolite np kwiaty roslinne motywy.

chestnut20roomly5.jpg
enteiralp1.jpg

Tu masz link do polskiego sklepuhttp://www.artofwall.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=36
muratordom

Tam wyzej masz motywy do wydrukowania samodzielnie w punkcie drukowania na miescie..kwiatowe, moze byc jako obraz na scianie

uagrandcentralbedroompf4.jpg

tapetynapoziomiehu3.jpg

image012xsxj0.jpg

reklama
:-) :-) :-) a co do malowania wzorów na scianach lub kładzenia tapety to odpada...jestem krótko po malowaniu i maz by dostał furii jakby znowu zaczynałą od nowa...
więc w gre wchodza obrazy, mylałąm o tych w takiej sosonowej ramie z tego wzgledu ze beda pod kolor mebli...ale Kalina twierdzi ze bedzie za mndło....
a niebedzie za bardzo ordynarnie jak beda ciemne ramy w tych obrazach...a moze obraz bez ram - jakas apstrakcja????

Do góry