reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

To nam się podoba!

reklama
17046162870696bedaaya4.jpg
232997948dacc2a79edf5.jpg

Żaneta, nie mam pojecia...nie wiem, co lubisz...tak klasycznie, czy zwariowanie..one sa puste, te ściany, potrzebuja czegos na nich...moze obraz- tryptyk, takie duze makro w fotografii, np kwiaty, albo jakis baldachim ...napisz, co lubisz to poszukam fotek na flickru.

kalina ..raczej klasyka....
myslałam o obrazie ale nie moge sie zdecydowac czy jeden czy kilka....ostatnio w galerii znalazłm obrazy aniołków ...w takiej starozłotej ramie 50x50i myslałam o 2 ..... ale nie jestem przekonana...

a co na pusta sciane nad łuzeczkiem..... ????

Klaina licze na Ciebie... czytałam ostatnio Twojego bloga i jestem zauroczona ... oczarowana ....

Magdalenka, Żaneta- flickr to światowy serwis fotograficzny. Z niego wyszukuje fotki wlasnie. Ale jestt wada- potezne toto, miliony zdjec, szuka sie przez tagi, czyli slowa- klucze. Daje wam link do mojego konta, tam wchodzicie na favourites, tam sa moje ulubione wyszukane fotki. Ale mozecie tez prze search szukac. Dobrej zabawy!
ealimowska's favorite photos on Flickr

Żaneta - to są zdjęcia ściągnięte z forum muratora. Te kwiaty to tapety, może coś takeigo ci się spodoba.
6278b1c5f806d661medrf6.jpg

a809575ac358343fmedww5.jpg

A tu dziewczyna sama namalowała takie kwiaty na ścianie w łazience ale w sypiani też pięknie by wyglądały
ee87f23d08a908a1medhx0.jpg

Żaneta, nie dawaj złota. na morelowej scianie paskudnie mdlo. ja osobiscie morelkowy kolor łącze z zielenią....też bym dala pas tapety za lozkiem, a na pasie obraz, jeden duzy, poziomy raczej, kontrastowy.

zamiastfarbytapetapaskiky5.jpg
zamfartaplawartmh6.jpg

fabrica3hm0.jpg
23692171930b3e42d57ay2.jpg

teraz modne sa nalepki na sciany jednolite np kwiaty roslinne motywy.

chestnut20roomly5.jpg
enteiralp1.jpg

Tu masz link do polskiego sklepuhttp://www.artofwall.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=36
muratordom

Tam wyzej masz motywy do wydrukowania samodzielnie w punkcie drukowania na miescie..kwiatowe, moze byc jako obraz na scianie

uagrandcentralbedroompf4.jpg

tapetynapoziomiehu3.jpg

image012xsxj0.jpg

reklama
:-) :-) :-) a co do malowania wzorów na scianach lub kładzenia tapety to odpada...jestem krótko po malowaniu i maz by dostał furii jakby znowu zaczynałą od nowa...
więc w gre wchodza obrazy, mylałąm o tych w takiej sosonowej ramie z tego wzgledu ze beda pod kolor mebli...ale Kalina twierdzi ze bedzie za mndło....
a niebedzie za bardzo ordynarnie jak beda ciemne ramy w tych obrazach...a moze obraz bez ram - jakas apstrakcja????

Do góry