reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

To nam się podoba!

Nowa porcja radości.

106797827578147ad99oa5.jpg

1168017690dcba3a136tf2.jpg

178183038384640deb4gx3.jp

1553905109f8f1ff5c4yq7.jpg

reklama
Moja Sarah dorabia sobie do kieszonkowego w kwiaciarni i w zeszlym tygodniu przyniosla nam prezent zrobiony wlasnorecznie.Zobaczcie same jaki sliczny jest ten wianek adwentowy.Nie moge sie doczekac zeby w pierwsza niedziele adwetu zapalic pierwsza swieczke.

Jestem dumna z mojej Sary.Obrus wychaftowala rok temu moja tesciowa i tez mi sie bardzo podoba.

marzenalicja wieniec jest wspanialy. Świetna kompozycja, rewelacyjny dobór kolorow i wywazone proporcje!! Gratulacje dla utalentowanej artystki!!
Nie myslałas dla Sarah o szkole plastycznej??

reklama
żaneta podziwiam!!!!!!! ja umiem prawie wszystko - szyc nie umiem - jak próbowałam to sobie paznokiec przeszyłam, odtad z daleka omijam maszyne...buhahahahaha

Do góry