reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Pyciu ale miałaś przeżycia, ale na szczęście z Dawidkiem jest już dobrze, dużo zdrówka dla was i wspaniałe jest to co napisałaś w ostatnim zdaniu "wiem że na takiego faceta czekałam całe życie", ogromnie się wzruszyłam. A Dawid jest śliczny:-)! Buziaki dla was, byłaś bardzo dzielna. Jeszcze pytanie co oznacza że zaczeli Ci go "wyciskać", jak to przy cesarce wygląda?
Pyciu przeogromne gratulacje
i niech Dawidek rosnie zdrowo
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Pyciu nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co przyżywałaś-ja to bym chyba zawału dostała albo w jakąś histerię wpadła. Jesteście bardzo dzielni-oby Wam Dawidek rósł pięknie i zdrowo-zresztą widac to na załączonym zdjęciu:-)
GRATULUJEMY!!
GRATULUJEMY!!
E
efilo
Gość
Pyciu,
straszne te Twoje przeżycia. Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazić bo jak czytałam to najpierw niedowierzałam że coś takiego mogło się przytrafić a potem tak strasznie mnie ścisnęło w środku ze strachu.
Dobrze że się wszystko juz dobrze skończyło. Wiesz w ogóle coś więcej co się stało i dlaczego?
Całuski dla Ciebie i synusia. No i wielkie gratki!!
straszne te Twoje przeżycia. Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazić bo jak czytałam to najpierw niedowierzałam że coś takiego mogło się przytrafić a potem tak strasznie mnie ścisnęło w środku ze strachu.
Dobrze że się wszystko juz dobrze skończyło. Wiesz w ogóle coś więcej co się stało i dlaczego?
Całuski dla Ciebie i synusia. No i wielkie gratki!!
Moj gin i lekarka od noworodkow powiedzieli ze jego plucka sie jeszcze dobrze nie rozwinely mimo iz urodzil sie w 38 tyg. a bylo to weglug nich spowodowane gestoza, a ja miala juz niby stan przedrzucawkowy i dlatego moj gin zdecydowal sie wczesniej rozwiazac ciaze i prawdopodobie jak by czekali jeszcze dluzej to moglo by to sie skonczyc o wiele gorzej. w rezultacie dowiedzialam sie ze moj synek urodzil sie w najlepszym momencie czekali jak dlugo sie dalo a dluzej juz niby nie mozna bylo. Ale bylo minelo grunt ze juz jest wszystko ok. Wiecie to byly naprawde najgorsze dni w moim zyciu i chyba chce juz o tym zapomniec i cieszyc sie teraz kazdym kolejnym dniem.
reklama
E
efilo
Gość
Pyciu. Już słowa o tym nie będzie
Wspaniale że jesteście szczęśliwi!
Wspaniale że jesteście szczęśliwi!