reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

Mysmy warzyli sie nawadze lazienkowej i Lol wazy 10 kg.Ostatnio nic nie przyty,l ale lekarka powiedziala, ze akurat jemu nie zaszkodzi jak schudnie;-)Wedlug mojej miary ma 82 cm:tak:Ale najlepsze ma stopki-kajaki.Drepcze mi za raczki na dworze, wiec poszlam mu kupic sandalki 20.Zeszlam pol miasta zanim kupilam.Nigdzie nie ma takich malych botkow do dreptania, a jak sa to takie, ze nozka sie poci.To co ja mam z nim zrobic, zabronic mu dreptac:no:Akez sie umeczylam ale kupilam takie jakie chcialam:-D

reklama
Oj, co fakt to fakt - z butami dla Maluchów łatwo nie jest.U nas, na naszym zadupiu w ogóle nie ma takich butków :baffled:.A powoli chcę poszukać jakichś fajnych, lekkich, przewiewnych, tylko gdzie?? Chyba allegro mi pozostaje, ale tam nie można dotknąć, pooglądać z każdej strony...Do kitu...
Bodzinka, mogłabyś wrzucić fotkę butków które kupiłaś Lolkowi ??

bodzinka moj ulubiony wzor moro ekstra:-)ja natomias chcialam zakupic dla sebki jakies szmaciaki zeby mu noga nie marzla jak brzydka pogoda poszukiwalam rozmiaru 18 bo niemowlece juz nie pasuja bylam juz w 3 sklepach i dupa nie ma jak znalazlam to cena nieziemska 45 zl no bez przesady zebym mu do nie chodzenia kupowala buty w tej cenie:no:a jak sa to 20 najmniejsza:-(no coz bede szukac dalej:sorry2:a z rosnaca noga to chyba po siostrze poszedl bo chudzielec ale stopa duza:-Dpaula ma rozmiar 33-34 wiec niezla gira :-)jak sie urodzila to miala duze dlonie i stopy no i naprawde duza dziewczyna z niej wyrosla :happy2:zdecydowanie wieksza niz jej rowiesnicy

Nineczka,jak na dziewczynke,to berdzo ladnie rosnie.My wczoraz zwazylismy naszego brzdaca na wadze sklepowej u naszej znajomej:-).Wazy 10,3 kg.Bez ubran pewnie 10.Dzisiaj kupowalam mu ubranie na sobotnie przyjecie weselne i sie zdziwilam.Spodnie siegaly do polowy lydek i musialam wymienic:-).Moj synek rosnie teraz bardziej wzduz,niz wszerz,jak kiedys;-).
526ax4w.jpg

reklama
hej!!!
Marta wazy 7400 i 71cm dluga chyba najmniejsza z naszych lstopadowych dzieciaczkow;-), ale co tam moze taka jej natura
ale widze e dzieciaczki juz 10kg maja i buciczki do chodzenia wow

Do góry