reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Dziś 35tc+1, jak mi wszyscy przepowiedzieli. Długo miałam mały brzuszek a w ósmym miesiącu rośnie z dnia na dzień 98cm w najszerszym miejscu.

Załączniki

• 20160721_120830.jpg
    20160721_120830.jpg
    748,9 KB · Wyświetleń: 185
  • 20160721_121003.jpg
    20160721_121003.jpg
    727,7 KB · Wyświetleń: 184
Ale macie zgrabne te brzuszki;-)))) a jeszcze tak nie w temacie a zauważyliście poprawę kondycji włosów i paznokci w ostatnim trymestrze???

u mnie nieszczególnie widać zmiany jeśli chodzi o włosy i paznokcie, uważam nawet że są takie same jak przed ciążą (może mniej mi włosów wypadnie po porodzie :p)

Mika06, ale masz malutki. Mi to taka kula z przodu się zrobiła.

azamamew, też taki zgrabny mały jeszcze.

No tak naprawdę to jak patrze na zdjęcia tydzień po tygodniu u siebie to nie wierze jak on szybko rośnie. Np tydzień wcześniej był o wiele mniejszy niż już w tym tygodniu.

U mnie włosy takie same. Ale już sie przygotowuję, że po porodzie będą wypadać.

reklama
Do góry