reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Oj tam męża trzeba pochwalić, bo później nie będzie chciał. Najważniejsze, że się starał. Albo mógł też kolczyki w uszach namalować:)

I tak to byly poprawki bo najpierw takie jakies miniaturowe to dziecko bylo[emoji14]no ale wazne ze namalowal zawsze jakas pamiątka[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Azamamew dzięki :-* Muszę przyznać, że mężulek się postarał... Może odkryje w sobie duszę artysty :p talent talentem ale liczy się też dobra zabawa ;-)

Polcia fajowy brzuszek! Mega pozytywnie
Też Ci tak przyjemnie było podczas malowania? :-) też mam z serduszkiem ale już nie malowanym a wydrukowanym.

Wiecie co, to jest podwójna pamiątka, bo zdjęcia to jedno, a czas spędzony razem zostaje wspomnieniem, to było Wasze.
Aż myślę, żeby na takie coś też się skusić, tylko ostatnio brak czasu.

Ja stwierdziłam że do gry wstępnej trzeba malowanie wpisać :p
Azamamew zgadzam się z Tobą wspólnych chwil nikt nam nie zabierze a to chyba najcenniejsze ;-)

Super dziewczyny, bardzo mi sie podoba. Tez o tym myslalam I na mysleniu sie skonczylo...
A to pisaki czy farbki ???

reklama
Do góry