reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

ViKamcia w porównaniu do mnie jesteś małolatką ;-):-D:-D

Co do okresów,bo widzę,że taki temat się rozwinął to ja od ciąży,porodu i karmienia miałam aż 3 :-D Zaraz powinnam dostać 4;-) Teraz mam co 2 miesiące :-D Obecnie tylko na początku mam bół brzucha a później już nic. za to ciągnie się do 7dni:dry: Wcześniej miałam 4 max5 dni ale za to leciało jak z prosiaka i bolało :no::no:

Jutro o 14:30 zaczynam urlop :-D:-D:-D Prawie 2,5 tygodnia laby :-):-)

reklama
o tak.... mąż już przekonał się na własnej skórze jaki mam szał macicy dzisiaj :-p
współczuję mu... ;-) siedzi obrażony na mnie hahaha
prawie wyrwałam babie drzwi od auta... bo jechałam wnerwiona że mnie wszytsko boli a piz$@a zaparkowała na zatoczkę i jak dojeżdżałam do niej to sobie otworzyła drzwi jak szeroko.. oczywiście ją wyzwałam przez szybę :sorry: babsko....!
później jeszcze ludzie na stacji zostawiali puste auta przy dystrybutorach zeby zapłacić zamiast odjechac jak widza kolejki..
oczywiśce mąż dostał za to zrypkę że kazał mi akurat tu tankowac a nie gdzie indziej :-p
a co tam...
teraz poadnięta leżę w wyrku !

lolkak to chwal się wiekiem ale już :-p

a mnie to się z okresem nic nie zmieniło.. no poza tym ze jak włańśie się przeziębię to mnie wszystko boli że mogłabym zaboć kogoś przypadkowego :-p

Ojeje Lolak ale jestes stara;PPP
To ja babcia przy Tobie hehe

Ja mam okres 5 dni to max ale z reguły 4 dni i po i przed Tymkiem nie czułam ze sie zbliza a po Kai(chyba przez te powikłania) był czas ze umierałam bo takie mialam skurcze...pamietam jechalismy na wybory prezydenckie to w samochodzie krzyczałam z bólu az ludzie obok w samochodach patrzyli bo tak sie zwijałam(to na szczescie powtórzyło sie potem jeszcze raz)a tak mam cos ala wzdęcia i z reguły w nocy...skurcz i sie leje masakra,z tym ze nie przy kazdej miesiaczce...

Hejka

Jeśli chodzi o @@@ wałaśnie mnie męczy, i ja przed ciążą miałam ogólnie bzbolesne, ale tak co 3-4 to mnie składało totalnie, chozic nie mogłam, miałam max 4 dni... Po ciąży każda była bolesna i jeden dzień to choziłam zgięta w pół, chyba że byłam w pracy to jakoś lepiej zawsze rozchodziłam, no i odkąd jestem na tabsach to mnie nie bolą, są delikatne i po 4 dni... więc luzik...

ja przed ciążą z Alą miałam hardcorowe @... Pierwszy dzień nie wstawałam nawet z łózka, z bólu wyłam nawet na najsilniejszych przeciwbólowych (oczywiscie dostepnych bez recepty:-D)... mialam do 5 dni po Ali mi sie ustabilizowało, nie bolało, nawet napiecia przed nie mialam... zobaczymy jak to teraz bedzie:-p

reklama
moja zawsze trwala 7 dni :-p
a co najlepsze kiedyś miałam tak ze czułam że już dostałam @ ale np mi nie leciało :-p
raz jechałam do lkumpeli i dostałam w autobusie.. i już to wiedziałam..a autobus stawał 1,5 km od jej domu..
i szłam nieszczęsna z tym okresem do niej te 1,5 km... no i dopiero u niej się poratowałam podpaską...ale wogóle sie nie ubrudziłam :-D
i miałam tak zawsz.. takie dziwne odczucie od razu jak dostałam miałam zawsze:-)
i dopuki nie siadłam na kiblu mogłam chodzić hahah

Ostatnia edycja:
Do góry