reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
Dzien dobry;-)
Nie spimy od pol godz ale o tej godz maly wstaje na dobre:sorry2:
Co o @ ja przed ciaza mialam 7 dni w tym 2 pierwsze tragiczne a teraz mam 4-5 dni i jest ok. Dlugosc cyklu sie nie zmienila mam co 35 dni.
Kama, czekamy. Milo spedzaj czas:-D
Ja tez dzis znikam jdziemy do Ł rodzicow bo jego ojczym w sob wyjezdza do Szwecji i chcial troche pobyc z malym zanim pojdzie bo wroci za pol roku

W łasnie sie usmiałam z Kai ...całe nogi porysowała sobie długopisem mówie do niej i co zrobiłas jak w urodziny bedziesz wyglądac?? a Kaja:no fantastycznie;DDD

Wczoraj wchodzi do kuchni gdzie siedzialam ja i Darek i mówi:no i co moje panieństwo??;D

Hej

kaamaa korzystaj z tego ze maz w domku :-)

Ale temat @-owy hahaha ;-)

Mnie moze byc mniej, jakos mi zaczyna doby brakowac by usiąsc przed lapkiem ;P
Takze wiecie... :-) :*

Kamma to Ci J niespodziankę zrobił ja chyba na równe nogi bym wstała:) Udanego pobytu męża:)

Sali
zdolna Kaja:) Heheh

My dzisiaj na procesji byliśmy nie pamiętam żeby takie Boże Ciało było że lało rano wstaje jak by się chmura oberwała jeszcze w nocy się przebudziłam mówię do C że pranie na tarasie a on noc o TY nie będzie padać noooooo drugi raz schło... Potem był czas leżenia bo akurat Domi spała a o 16.30 wybraliśmy się na spacer lody bo pogoda się poprawiła wróciliśmy dopiero 30 minut temu ciekawe czy młoda coś będzie chciała jeść po tych lodach:p

Nie ma nas, nie ma nas do pieczenia chleba... :cool2::-D
hehe wszystkie sie weekendują?
Feemee wyjechala, kaamaa z mężem ;-) hehe a reszta ucichla;P

reklama
Do góry