reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
Dzien dobry;-)
Nie spimy od pol godz ale o tej godz maly wstaje na dobre:sorry2:
Co o @ ja przed ciaza mialam 7 dni w tym 2 pierwsze tragiczne a teraz mam 4-5 dni i jest ok. Dlugosc cyklu sie nie zmienila mam co 35 dni.
Kama, czekamy. Milo spedzaj czas:-D
Ja tez dzis znikam jdziemy do Ł rodzicow bo jego ojczym w sob wyjezdza do Szwecji i chcial troche pobyc z malym zanim pojdzie bo wroci za pol roku

W łasnie sie usmiałam z Kai ...całe nogi porysowała sobie długopisem mówie do niej i co zrobiłas jak w urodziny bedziesz wyglądac?? a Kaja:no fantastycznie;DDD

Wczoraj wchodzi do kuchni gdzie siedzialam ja i Darek i mówi:no i co moje panieństwo??;D

Hej

kaamaa korzystaj z tego ze maz w domku :-)

Ale temat @-owy hahaha ;-)

Mnie moze byc mniej, jakos mi zaczyna doby brakowac by usiąsc przed lapkiem ;P
Takze wiecie... :-) :*

Kamma to Ci J niespodziankę zrobił ja chyba na równe nogi bym wstała:) Udanego pobytu męża:)

Sali
zdolna Kaja:) Heheh

My dzisiaj na procesji byliśmy nie pamiętam żeby takie Boże Ciało było że lało rano wstaje jak by się chmura oberwała jeszcze w nocy się przebudziłam mówię do C że pranie na tarasie a on noc o TY nie będzie padać noooooo drugi raz schło... Potem był czas leżenia bo akurat Domi spała a o 16.30 wybraliśmy się na spacer lody bo pogoda się poprawiła wróciliśmy dopiero 30 minut temu ciekawe czy młoda coś będzie chciała jeść po tych lodach:p

Nie ma nas, nie ma nas do pieczenia chleba... :cool2::-D
hehe wszystkie sie weekendują?
Feemee wyjechala, kaamaa z mężem ;-) hehe a reszta ucichla;P

reklama
Do góry