reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

hej;-)
Ja nie ogladalam bo mnie Euro nie interesuje a Ł oglada wszytskie z reszta on wielki fan pilki i bez euro wiecznie mecze leca.
Od srody bylam u jego rodzicow bo ojczym wyjezdza we wtorek do Szwecji, godz temu wrocilam z malym a Ł zostal bo z kolega ogldaja mecze...

reklama
hej wam ! ja już po urlopie
biggrin.gif
super było ale szybko się skończyło
unhappy.gif
no nic ale za małą się stęskniłam więc i tak już dłużej bym nie chciała zostać
wink2.gif

nie nadrobię was ale będę na bieżąco bo sobie neta z playa wzięłam do pracy zakupiłam
laugh.gif
więc szczęśliwa jak gwizdek jestem
biggrin.gif
teraz to ja mogę pracować i pracować
laugh.gif
tyle że oczy pewnie mi wysiądą
p.gif
p.gif

Aaa i dzisiaj sobie włosy pofarbowałam na ciemny brąz z loreala więc mam naturalny czarny po prostu czuje się zajebiście ! nigdy więcej nie wrócę do jaśniejszych najlepiej w czarnym się czuje :-)

Co do Euro to ja też tak średnio :-p ale obejrzę jakoś się tym specjalnie nie jaram :-p jak Polska gra to już większa frajda jest :-) ale to klimat odpowiedni musi być ze znajomymi albo w jakimś pubie wtedy jest zabawa dopiero :-p

SNOOPY - Jak tam malutka ? ;-) ogarniasz 3 dzieci ? :-D ?

Co do @ ja miałam teraz 1 odkąd tabletki odstawiłam i bałam się że mnie rozsadzi a tu pikuś :-p nic nie bolało i 4 dni trwała :-D więc rewelacja a kiedyś bez tabletek to masakra była :no: no i oczywiście @ dostałam pierwszego dnia jak tylko wjechaliśmy do Chorwacji :-D:-D

No oczywiście to ja sobie neta ogarnęłam a tu cisza i i tak się nudzę !? :-D

Ostatnia edycja:
Feemee tutaj ostatnio wogole pustki :-D
No to urlop fajnie sie zaczoł -@ :-D hehe

dobra koperek sobie pociachalam i zamroziłam ;-) zimą bedzie jak znalazł :tak:
Ide dzieciaki wykompac i Hani szybki prysznic, zmyje pudrodrem i posmaruje jej kropki roztworem gencjany :tak: :-D

femme ladnemu we wszytkim ladnie:p super ze wczasy sie udaly:)

Eliza Hania ma tylko ospe czy mlodsze dzieciaczki tez zlapaly?

Ja planyje z T ,Alanem i znajomymi wycjechac na weekend na roztocze tylko lipa z domkami bo wszytko zarezerwowane,znalazlam jeden ale nie wiem czy nie bedzie za maly...poprosilam o wiecej zdiec:)

LIZA - ponoć zmiana klimatu tak działa ... i ponoć po podróżach zagranicznych jest się bardziej płodnym :-D i to chyba prawda bo z Niną zaszłam jak wróciłam z Austrii :-D :-p
Zjadła bym ziemniaczki z koperkiem :-p

KASIEK - też tak myślę ale uwielbiam zmiany i zawsze coś zmącę przy tych włosach ale koniec z tym ! teraz zapuszczam i nie tykam farby :-p

FIKUSEK - to powodzenia z tym domkiem ;-) my w tym roku już raczej na domek się nie wybierzemy bo kasy trochę wydaliśmy a jeszcze czeka nas Sunrise to kolejne z 500-600zł pójdzie pewnie :dry:

A ja właśnie szperam i widzę że u mnie w mieście jest Joga :-) i chyba się zapisze jeszcze muszę ceny sprawdzić :-)

KASIEK - hehe zobaczymy :-p planowałam pod koniec lipca coś tam postarać się :-p

FIKUSEK - no to spoko jak domek zmieści 6 osób to taniutko :-)

No już wszystko wiem 20zł za 1,5h zajęć raz w tygodniu do tego basen sobie dorzucę i w końcu coś z sobą zrobię bo już jak wieloryb się czuje :-p

reklama
fikusek nie narazie tylko Hania :tak:
Feemee ty i wieloryb.... heh.... :sorry2:

chlopaki spia, wszytskie :-D Hania idzie spac, ja tez zaraz mykam odespac wczorajsza noc... :tak:

Do góry