reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

hej;-)
Ja nie ogladalam bo mnie Euro nie interesuje a Ł oglada wszytskie z reszta on wielki fan pilki i bez euro wiecznie mecze leca.
Od srody bylam u jego rodzicow bo ojczym wyjezdza we wtorek do Szwecji, godz temu wrocilam z malym a Ł zostal bo z kolega ogldaja mecze...

reklama
hej wam ! ja już po urlopie
biggrin.gif
super było ale szybko się skończyło
unhappy.gif
no nic ale za małą się stęskniłam więc i tak już dłużej bym nie chciała zostać
wink2.gif

nie nadrobię was ale będę na bieżąco bo sobie neta z playa wzięłam do pracy zakupiłam
laugh.gif
więc szczęśliwa jak gwizdek jestem
biggrin.gif
teraz to ja mogę pracować i pracować
laugh.gif
tyle że oczy pewnie mi wysiądą
p.gif
p.gif

Aaa i dzisiaj sobie włosy pofarbowałam na ciemny brąz z loreala więc mam naturalny czarny po prostu czuje się zajebiście ! nigdy więcej nie wrócę do jaśniejszych najlepiej w czarnym się czuje :-)

Co do Euro to ja też tak średnio :-p ale obejrzę jakoś się tym specjalnie nie jaram :-p jak Polska gra to już większa frajda jest :-) ale to klimat odpowiedni musi być ze znajomymi albo w jakimś pubie wtedy jest zabawa dopiero :-p

SNOOPY - Jak tam malutka ? ;-) ogarniasz 3 dzieci ? :-D ?

Co do @ ja miałam teraz 1 odkąd tabletki odstawiłam i bałam się że mnie rozsadzi a tu pikuś :-p nic nie bolało i 4 dni trwała :-D więc rewelacja a kiedyś bez tabletek to masakra była :no: no i oczywiście @ dostałam pierwszego dnia jak tylko wjechaliśmy do Chorwacji :-D:-D

No oczywiście to ja sobie neta ogarnęłam a tu cisza i i tak się nudzę !? :-D

Ostatnia edycja:
Feemee tutaj ostatnio wogole pustki :-D
No to urlop fajnie sie zaczoł -@ :-D hehe

dobra koperek sobie pociachalam i zamroziłam ;-) zimą bedzie jak znalazł :tak:
Ide dzieciaki wykompac i Hani szybki prysznic, zmyje pudrodrem i posmaruje jej kropki roztworem gencjany :tak: :-D

femme ladnemu we wszytkim ladnie:p super ze wczasy sie udaly:)

Eliza Hania ma tylko ospe czy mlodsze dzieciaczki tez zlapaly?

Ja planyje z T ,Alanem i znajomymi wycjechac na weekend na roztocze tylko lipa z domkami bo wszytko zarezerwowane,znalazlam jeden ale nie wiem czy nie bedzie za maly...poprosilam o wiecej zdiec:)

LIZA - ponoć zmiana klimatu tak działa ... i ponoć po podróżach zagranicznych jest się bardziej płodnym :-D i to chyba prawda bo z Niną zaszłam jak wróciłam z Austrii :-D :-p
Zjadła bym ziemniaczki z koperkiem :-p

KASIEK - też tak myślę ale uwielbiam zmiany i zawsze coś zmącę przy tych włosach ale koniec z tym ! teraz zapuszczam i nie tykam farby :-p

FIKUSEK - to powodzenia z tym domkiem ;-) my w tym roku już raczej na domek się nie wybierzemy bo kasy trochę wydaliśmy a jeszcze czeka nas Sunrise to kolejne z 500-600zł pójdzie pewnie :dry:

A ja właśnie szperam i widzę że u mnie w mieście jest Joga :-) i chyba się zapisze jeszcze muszę ceny sprawdzić :-)

KASIEK - hehe zobaczymy :-p planowałam pod koniec lipca coś tam postarać się :-p

FIKUSEK - no to spoko jak domek zmieści 6 osób to taniutko :-)

No już wszystko wiem 20zł za 1,5h zajęć raz w tygodniu do tego basen sobie dorzucę i w końcu coś z sobą zrobię bo już jak wieloryb się czuje :-p

reklama
fikusek nie narazie tylko Hania :tak:
Feemee ty i wieloryb.... heh.... :sorry2:

chlopaki spia, wszytskie :-D Hania idzie spac, ja tez zaraz mykam odespac wczorajsza noc... :tak:

Do góry