reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

ViKamcia w porównaniu do mnie jesteś małolatką ;-):-D:-D

Co do okresów,bo widzę,że taki temat się rozwinął to ja od ciąży,porodu i karmienia miałam aż 3 :-D Zaraz powinnam dostać 4;-) Teraz mam co 2 miesiące :-D Obecnie tylko na początku mam bół brzucha a później już nic. za to ciągnie się do 7dni:dry: Wcześniej miałam 4 max5 dni ale za to leciało jak z prosiaka i bolało :no::no:

Jutro o 14:30 zaczynam urlop :-D:-D:-D Prawie 2,5 tygodnia laby :-):-)

reklama
o tak.... mąż już przekonał się na własnej skórze jaki mam szał macicy dzisiaj :-p
współczuję mu... ;-) siedzi obrażony na mnie hahaha
prawie wyrwałam babie drzwi od auta... bo jechałam wnerwiona że mnie wszytsko boli a piz$@a zaparkowała na zatoczkę i jak dojeżdżałam do niej to sobie otworzyła drzwi jak szeroko.. oczywiście ją wyzwałam przez szybę :sorry: babsko....!
później jeszcze ludzie na stacji zostawiali puste auta przy dystrybutorach zeby zapłacić zamiast odjechac jak widza kolejki..
oczywiśce mąż dostał za to zrypkę że kazał mi akurat tu tankowac a nie gdzie indziej :-p
a co tam...
teraz poadnięta leżę w wyrku !

lolkak to chwal się wiekiem ale już :-p

a mnie to się z okresem nic nie zmieniło.. no poza tym ze jak włańśie się przeziębię to mnie wszystko boli że mogłabym zaboć kogoś przypadkowego :-p

Ojeje Lolak ale jestes stara;PPP
To ja babcia przy Tobie hehe

Ja mam okres 5 dni to max ale z reguły 4 dni i po i przed Tymkiem nie czułam ze sie zbliza a po Kai(chyba przez te powikłania) był czas ze umierałam bo takie mialam skurcze...pamietam jechalismy na wybory prezydenckie to w samochodzie krzyczałam z bólu az ludzie obok w samochodach patrzyli bo tak sie zwijałam(to na szczescie powtórzyło sie potem jeszcze raz)a tak mam cos ala wzdęcia i z reguły w nocy...skurcz i sie leje masakra,z tym ze nie przy kazdej miesiaczce...

Hejka

Jeśli chodzi o @@@ wałaśnie mnie męczy, i ja przed ciążą miałam ogólnie bzbolesne, ale tak co 3-4 to mnie składało totalnie, chozic nie mogłam, miałam max 4 dni... Po ciąży każda była bolesna i jeden dzień to choziłam zgięta w pół, chyba że byłam w pracy to jakoś lepiej zawsze rozchodziłam, no i odkąd jestem na tabsach to mnie nie bolą, są delikatne i po 4 dni... więc luzik...

ja przed ciążą z Alą miałam hardcorowe @... Pierwszy dzień nie wstawałam nawet z łózka, z bólu wyłam nawet na najsilniejszych przeciwbólowych (oczywiscie dostepnych bez recepty:-D)... mialam do 5 dni po Ali mi sie ustabilizowało, nie bolało, nawet napiecia przed nie mialam... zobaczymy jak to teraz bedzie:-p

reklama
moja zawsze trwala 7 dni :-p
a co najlepsze kiedyś miałam tak ze czułam że już dostałam @ ale np mi nie leciało :-p
raz jechałam do lkumpeli i dostałam w autobusie.. i już to wiedziałam..a autobus stawał 1,5 km od jej domu..
i szłam nieszczęsna z tym okresem do niej te 1,5 km... no i dopiero u niej się poratowałam podpaską...ale wogóle sie nie ubrudziłam :-D
i miałam tak zawsz.. takie dziwne odczucie od razu jak dostałam miałam zawsze:-)
i dopuki nie siadłam na kiblu mogłam chodzić hahah

Ostatnia edycja:
Do góry