reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Dziewczyny ja chyba jednak zrobie tort "własnej roboty" kupie te spody krem i zamówie ten płatek Monster High...pisałam na allegro to firmy z Bydgoszczy czy zrobią mi taki wzór i czy moge osobiscie odebrac...czekam na odpowiedz.

Jak mnie stale boli krzyz to głowa mała...z łozka wstac nie moge;(Musze isc po skierowanie na rtg;/

Liza Ty to sie ciesz,taka młoda a nie jedna 35 nie ma takiego doswiadczenia wiec szapo ba;)

reklama
Kamcia mnie tak zawsze boli jak mam @:/

Sali mnie krzyz te tak masakrycznie boli....teraz chodze na te masaze to przestalo ale pewbnie jak mi sie skoncza to bol wroci:( nie mam pojecia od czego...

umi , fikusek. ja miałam zawsze nieodczuwalny okres.... nigdy mnie nic nie bolało podczas....

a odkąd porodziłam moje szkraby to jak tylko jestem naziebiona albo coś to wtedy mnie boli.. a tak to jest w normie jak zawsze...

masakra jakbym miała zawsze takj cieprieć :szok:

dzisiaj to czuję się jak zwłoka jakaś :-p zresztą wczoraj tez tak się czułam :sorry:

kamcia mi po prodzie sie tak zrobilo ze masakrycznie boli:/ a do tego juz na tydzien przed @ zaczynam sie an maxa zle czuc:/

Umi heheh no nie?? Tez gadam że może bym chciała a jakby było to bym panikowała:p Ale Te baby to są:p

Kamcia i Tobie współczuję dolegliwości @:?\/

Sali no pewnie przełóż jakimiś owocami i będzie tort jak wszystko gotowe tylko krem zmiksować to nawet my "nie tortowe" chyba nie spitolimy tego:)

Vi to ja od początku miałam bolesne po porodzie, choć w sumie nie porodzie:-p. To nie jest tak źle bo trzy czy 4 tabletki sprawiaja że jestem w stanie funkcjonować, a wcześniej to mogłam się faszerować i nic to nie dawało
kasiek:-D no baby, ja dzis stwierdzam, że mogłabym byc w ciąży:-p tydzień temu miałam zgoła inne zdanie na ten temat:-D:-p

sali ja to sma caly tort robię biszkopt jest pyszny i neiwiem jak mozna to by spartolic wiec moze i ty spróbuj? ;-)
kasiek no własnie chce zrobic w sumie torta to bedzie jako na Mikiego urodziny, na męża urodziny i na moje;-) bo to praktycznie dzien po dniu (8, 10, 13) :-D

Co do @ to ja przed porodami jęczałam z bóli i sie faszerowałam prochami. Po trzecim porodzie mi sie unormowało odczuwam owulacje kiedy jest, jak sie @ zbliza wyskakuje mi dwa, trzy pryszcze :-D heh no i pierwszego dnia boli mnie ale nie brzuch tylko... Pipka :-D hehehehe drugi dzien juz luzik i trzeci dzien koniec @ ;-) :tak:
Ide polozyc Mikolaja ;P
umi dzidzie drugą chcesz? :szok: :shocked2:nigdy bym nie pomyślała :-D hehe w glowe sie uderzylas?;-) chcialas miec jedynaka :-p

Liza ja mam takie odchyły nie groźne:-D. Tzn zdaje sobie sprawę że to odchył i jak by przyszło co do czego to bym lamentowała i włosy rwałabym z głowy:-D. Nadal chce miec jedynaka tylko teraz jakoś ta pora roku sprawia że maluszków więcej na zewnątrz i czlowiek aż sie do nich garnie. Trzy dni masz @? Jak ja ci zazdroszczę ja przed ciążą miałam bite 6 dni a teraz 6-9:dry:

Liza ja nie mam w czym i na czym upiec takiego biszkopta poza tym tak jak mowiłam nie cierpie sie pawic w cukiernikai w sumie chyba zamówie naklejke w prostokącie i kupie kostke ciasta i na to nakleje hehe...cos wymysle...ehh w ogóle nie mam weny i humoru na te ur.pogoda do dupy itp.;/

Dzisiaj to mnie bola całe plecy juz mam dosc normalnie,jeszcze zakupy mnie dzisiaj czekają musze jakas mała liste zrobic...ehhh:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry