reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Dziewczyny ja chyba jednak zrobie tort "własnej roboty" kupie te spody krem i zamówie ten płatek Monster High...pisałam na allegro to firmy z Bydgoszczy czy zrobią mi taki wzór i czy moge osobiscie odebrac...czekam na odpowiedz.

Jak mnie stale boli krzyz to głowa mała...z łozka wstac nie moge;(Musze isc po skierowanie na rtg;/

Liza Ty to sie ciesz,taka młoda a nie jedna 35 nie ma takiego doswiadczenia wiec szapo ba;)

reklama
Kamcia mnie tak zawsze boli jak mam @:/

Sali mnie krzyz te tak masakrycznie boli....teraz chodze na te masaze to przestalo ale pewbnie jak mi sie skoncza to bol wroci:( nie mam pojecia od czego...

umi , fikusek. ja miałam zawsze nieodczuwalny okres.... nigdy mnie nic nie bolało podczas....

a odkąd porodziłam moje szkraby to jak tylko jestem naziebiona albo coś to wtedy mnie boli.. a tak to jest w normie jak zawsze...

masakra jakbym miała zawsze takj cieprieć :szok:

dzisiaj to czuję się jak zwłoka jakaś :-p zresztą wczoraj tez tak się czułam :sorry:

kamcia mi po prodzie sie tak zrobilo ze masakrycznie boli:/ a do tego juz na tydzien przed @ zaczynam sie an maxa zle czuc:/

Umi heheh no nie?? Tez gadam że może bym chciała a jakby było to bym panikowała:p Ale Te baby to są:p

Kamcia i Tobie współczuję dolegliwości @:?\/

Sali no pewnie przełóż jakimiś owocami i będzie tort jak wszystko gotowe tylko krem zmiksować to nawet my "nie tortowe" chyba nie spitolimy tego:)

Vi to ja od początku miałam bolesne po porodzie, choć w sumie nie porodzie:-p. To nie jest tak źle bo trzy czy 4 tabletki sprawiaja że jestem w stanie funkcjonować, a wcześniej to mogłam się faszerować i nic to nie dawało
kasiek:-D no baby, ja dzis stwierdzam, że mogłabym byc w ciąży:-p tydzień temu miałam zgoła inne zdanie na ten temat:-D:-p

sali ja to sma caly tort robię biszkopt jest pyszny i neiwiem jak mozna to by spartolic wiec moze i ty spróbuj? ;-)
kasiek no własnie chce zrobic w sumie torta to bedzie jako na Mikiego urodziny, na męża urodziny i na moje;-) bo to praktycznie dzien po dniu (8, 10, 13) :-D

Co do @ to ja przed porodami jęczałam z bóli i sie faszerowałam prochami. Po trzecim porodzie mi sie unormowało odczuwam owulacje kiedy jest, jak sie @ zbliza wyskakuje mi dwa, trzy pryszcze :-D heh no i pierwszego dnia boli mnie ale nie brzuch tylko... Pipka :-D hehehehe drugi dzien juz luzik i trzeci dzien koniec @ ;-) :tak:
Ide polozyc Mikolaja ;P
umi dzidzie drugą chcesz? :szok: :shocked2:nigdy bym nie pomyślała :-D hehe w glowe sie uderzylas?;-) chcialas miec jedynaka :-p

Liza ja mam takie odchyły nie groźne:-D. Tzn zdaje sobie sprawę że to odchył i jak by przyszło co do czego to bym lamentowała i włosy rwałabym z głowy:-D. Nadal chce miec jedynaka tylko teraz jakoś ta pora roku sprawia że maluszków więcej na zewnątrz i czlowiek aż sie do nich garnie. Trzy dni masz @? Jak ja ci zazdroszczę ja przed ciążą miałam bite 6 dni a teraz 6-9:dry:

Liza ja nie mam w czym i na czym upiec takiego biszkopta poza tym tak jak mowiłam nie cierpie sie pawic w cukiernikai w sumie chyba zamówie naklejke w prostokącie i kupie kostke ciasta i na to nakleje hehe...cos wymysle...ehh w ogóle nie mam weny i humoru na te ur.pogoda do dupy itp.;/

Dzisiaj to mnie bola całe plecy juz mam dosc normalnie,jeszcze zakupy mnie dzisiaj czekają musze jakas mała liste zrobic...ehhh:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry