reklama
Liza
Fanka BB :)
Kurcze u nas na wsi bylo prawo jazdy za free ale... dla ubezpieczonych w Krusie czyli dla rolników ;] heh...
W Grójcu nie słyszałam o takim jak bedzie jechal do UP to sie moze zorientuje...
Snoopy witajcie, pisz jak mała???:-)
Gosia Polska... brak znajomosci nie masz nic, ale tak jest w wiekszosci niestety :-(
Padam, pieliłam fasolke, dzieciaki takie umrusane, zwłaszcza Miki hehehe
Ale juz wykompane i kolacyjke zjedli, ide ja teraz sie umyć i odpoczywam... ;PPP
M pomaga mojemu ojcu.. ;] heh
W Grójcu nie słyszałam o takim jak bedzie jechal do UP to sie moze zorientuje...
Snoopy witajcie, pisz jak mała???:-)
Gosia Polska... brak znajomosci nie masz nic, ale tak jest w wiekszosci niestety :-(
Padam, pieliłam fasolke, dzieciaki takie umrusane, zwłaszcza Miki hehehe
Ale juz wykompane i kolacyjke zjedli, ide ja teraz sie umyć i odpoczywam... ;PPP
M pomaga mojemu ojcu.. ;] heh
Kamiśka :)
Kasiiek prawko idzie bardzo fajnie :-) za tydzień w piątek zabieram papiery z ośrodka i lecę sie już na egzamin zapisać już mam stresa ;-)
Doczytałam że C zdał prawko gratulacje ostanio widziałam jak gość na placyku robił łuk tyłem z dwoma naczepami, od samego patrzenia wydaje się mega trudne
Doczytałam że C zdał prawko gratulacje ostanio widziałam jak gość na placyku robił łuk tyłem z dwoma naczepami, od samego patrzenia wydaje się mega trudne
lolkak
Październikowa Mama Mai
O rany ile nadrukowałyście mam nadzieję,że uda mi się nadrobić.
Umi nie mogę dodawać komentarzy na Twoim blogu
Umi nie mogę dodawać komentarzy na Twoim blogu
Liza podziwiam Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja padłam po wykompaniu Ali i Oliśki... a Ty 3 ogarniasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem jak ja dom ogarne... nie mam nawet sily odkurzacz wlaczyc... 2 pralki upralam i nie mam juz sil na 3....
laski jestem wykonczona... Co do Oliski kochana jest ale non stop wisiala by na cycu...
nie wiem jak ja dom ogarne... nie mam nawet sily odkurzacz wlaczyc... 2 pralki upralam i nie mam juz sil na 3....
laski jestem wykonczona... Co do Oliski kochana jest ale non stop wisiala by na cycu...
sali04
Mama-to moja kariera
Witam po długiej przerwie
Wszystki dzieciaczkom duzo zdrówka i usmiechu)
Moja Kaja w prezencie dostała jelitówkę;/;/;(Dwa dni Temu dopadła Tymka teraz Moja Bidulke;((
Moje dzieci skromne prezenciki na Dzien dziecka dostały,Kaja za tydzien ma urodzinki wiec nadrobi
Vegas ostatnio bylismy w sklepie zeby Kaja wybrała sobie cos na ur od cioci to zabawki w ogóle na niej wrazenia nie robiły hehe
Oszczedne mamy dzieci
Poprosimy oddac po dwa głosiki na KajeDziekujemy
https://apps.facebook.com/smyk-casti...11c92b2558a0d2
Gubie sie juz gdzie mam pisac ....ale chyba bede teraz tylko na weterankach bo zeby pisac tu i tu to zwyczjanie nie mam czasu ;(
Snoopy jeszcze raz gratuluje)Co do ogarniania "inwentarzu"to uwierz mi wpadniesz w rytm...ja po wyjsciu ze szpitala z Kaja pierwsze dwa dni mialam depresje nie wiedzialam za co sie zabrac od czego zacząć(byłam 5 dni w szpitalu)ale potem to juz typowa rutyna
Femme zazdrosze...odpoczywaj za nas wszystkie no i czekamy na fotki
Kamma straszne z ta kobietą w ciązy...nie słyszałam;(TRAGEDIA;((
Wszystki dzieciaczkom duzo zdrówka i usmiechu)
Moja Kaja w prezencie dostała jelitówkę;/;/;(Dwa dni Temu dopadła Tymka teraz Moja Bidulke;((
Moje dzieci skromne prezenciki na Dzien dziecka dostały,Kaja za tydzien ma urodzinki wiec nadrobi
Vegas ostatnio bylismy w sklepie zeby Kaja wybrała sobie cos na ur od cioci to zabawki w ogóle na niej wrazenia nie robiły hehe
Oszczedne mamy dzieci
Poprosimy oddac po dwa głosiki na KajeDziekujemy
https://apps.facebook.com/smyk-casti...11c92b2558a0d2
Gubie sie juz gdzie mam pisac ....ale chyba bede teraz tylko na weterankach bo zeby pisac tu i tu to zwyczjanie nie mam czasu ;(
Snoopy jeszcze raz gratuluje)Co do ogarniania "inwentarzu"to uwierz mi wpadniesz w rytm...ja po wyjsciu ze szpitala z Kaja pierwsze dwa dni mialam depresje nie wiedzialam za co sie zabrac od czego zacząć(byłam 5 dni w szpitalu)ale potem to juz typowa rutyna
Femme zazdrosze...odpoczywaj za nas wszystkie no i czekamy na fotki
Kamma straszne z ta kobietą w ciązy...nie słyszałam;(TRAGEDIA;((
Liza
HEJ
snoopy i Ty dasz rade;-) teraz to odpoczywaj po porodzie a nie;-) powoli to co potrzeba rób nauczysz sie organizacji z czasem ;-)
Ja pamiętam jak Miki był mały to tez sie wkurzałam, i nie miałam sily kąpać trójki... a teraz.... taśmowo... hehehe jedno z drugim, potem trzecie :-) i leci szybko, tak samo wykarmienie ;-) dwójka sie kapie ja pytam co zjedza i wtedy robie :-) :*
Kurcze niewiem co mialam jeszcze pisac;P
Na dworze pada....
snoopy i Ty dasz rade;-) teraz to odpoczywaj po porodzie a nie;-) powoli to co potrzeba rób nauczysz sie organizacji z czasem ;-)
Ja pamiętam jak Miki był mały to tez sie wkurzałam, i nie miałam sily kąpać trójki... a teraz.... taśmowo... hehehe jedno z drugim, potem trzecie :-) i leci szybko, tak samo wykarmienie ;-) dwójka sie kapie ja pytam co zjedza i wtedy robie :-) :*
Kurcze niewiem co mialam jeszcze pisac;P
Na dworze pada....
reklama
umi2
Liza oby z ta praca wypaliło
snoopy jak sobie radzisz w roli potrójnej mamy?
kaamaa kiedy egzamin?
kasiek nie pisz po rusku błagam
fikusek nie wiem czy pisałam czy nie, ale super że ci się tak wszystko poukładało. Jak się powtarzam to sorry ale mi się dwa wątki już mieszają i nie wie co gdzie i komu odpisuje
lolkak pojecia nie mam czemu sie nie da, a wyświetla ci się jakiś błąd?
sali współczuje jelitówki oby zakończyła sie tylko na Kai :/
snoopy jak sobie radzisz w roli potrójnej mamy?
kaamaa kiedy egzamin?
kasiek nie pisz po rusku błagam
fikusek nie wiem czy pisałam czy nie, ale super że ci się tak wszystko poukładało. Jak się powtarzam to sorry ale mi się dwa wątki już mieszają i nie wie co gdzie i komu odpisuje
lolkak pojecia nie mam czemu sie nie da, a wyświetla ci się jakiś błąd?
sali współczuje jelitówki oby zakończyła sie tylko na Kai :/