reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

snoopy jak Niunia????
kasia ale to nie z urzedu pracy tylko z gminy,a dokladniej ze strazy i znajomosci sie licza i to baaaardzo:tak:tym bardziej jak im do stolicy wioza bimberek i kielbaski:sorry:słabo co?

reklama
Kurcze u nas na wsi bylo prawo jazdy za free ale... dla ubezpieczonych w Krusie czyli dla rolników ;] heh...
W Grójcu nie słyszałam o takim jak bedzie jechal do UP to sie moze zorientuje...

Snoopy witajcie, pisz jak mała???:-)
Gosia :eek: Polska... :no: brak znajomosci nie masz nic, ale tak jest w wiekszosci niestety :-(

Padam, pieliłam fasolke, dzieciaki takie umrusane, zwłaszcza Miki :-D hehehe
Ale juz wykompane i kolacyjke zjedli, ide ja teraz sie umyć i odpoczywam... ;PPP
M pomaga mojemu ojcu.. ;] heh

Gosia a aa do straży to się zgodzę szczerze najłatwiej to było by studia pożarnicze skończyć...

Kasiiek prawko idzie bardzo fajnie :-) za tydzień w piątek zabieram papiery z ośrodka i lecę sie już na egzamin zapisać :tak: już mam stresa ;-)
Doczytałam że C zdał prawko gratulacje :tak: ostanio widziałam jak gość na placyku robił łuk tyłem z dwoma naczepami, od samego patrzenia wydaje się mega trudne :no:

Kamma pewnie leć nie ma się co stresować:) A daj spokój dla mnie samo ruszenie tirem wydaje się mega trudne nie mówiąc o jeździe ale jak to jego marzenie i będzie spełniony

Liza podziwiam Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja padłam po wykompaniu Ali i Oliśki... a Ty 3 ogarniasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem jak ja dom ogarne... nie mam nawet sily odkurzacz wlaczyc... 2 pralki upralam i nie mam juz sil na 3....

laski jestem wykonczona... Co do Oliski kochana jest ale non stop wisiala by na cycu...:sorry:

Witam po długiej przerwie;)

Wszystki dzieciaczkom duzo zdrówka i usmiechu;))
Moja Kaja w prezencie dostała jelitówkę;/;/;(Dwa dni Temu dopadła Tymka teraz Moja Bidulke;((

Moje dzieci skromne prezenciki na Dzien dziecka dostały,Kaja za tydzien ma urodzinki wiec nadrobi;)

Vegas ostatnio bylismy w sklepie zeby Kaja wybrała sobie cos na ur od cioci to zabawki w ogóle na niej wrazenia nie robiły hehe
Oszczedne mamy dzieci;)

Poprosimy oddac po dwa głosiki na Kaje;)Dziekujemy;)
https://apps.facebook.com/smyk-casti...11c92b2558a0d2

Gubie sie juz gdzie mam pisac ....ale chyba bede teraz tylko na weterankach bo zeby pisac tu i tu to zwyczjanie nie mam czasu ;(

Snoopy jeszcze raz gratuluje;))Co do ogarniania "inwentarzu"to uwierz mi wpadniesz w rytm...ja po wyjsciu ze szpitala z Kaja pierwsze dwa dni mialam depresje nie wiedzialam za co sie zabrac od czego zacząć(byłam 5 dni w szpitalu)ale potem to juz typowa rutyna;)

Femme zazdrosze...odpoczywaj za nas wszystkie no i czekamy na fotki;)

Kamma straszne z ta kobietą w ciązy...nie słyszałam;(TRAGEDIA;((

HEJ
snoopy i Ty dasz rade;-) teraz to odpoczywaj po porodzie a nie;-) powoli to co potrzeba rób :tak: nauczysz sie organizacji z czasem ;-)
Ja pamiętam jak Miki był mały to tez sie wkurzałam, i nie miałam sily kąpać trójki... a teraz.... taśmowo... :-D hehehe jedno z drugim, potem trzecie :-) i leci szybko, tak samo wykarmienie ;-) dwójka sie kapie ja pytam co zjedza i wtedy robie :-) :*

Kurcze niewiem co mialam jeszcze pisac;P
Na dworze pada....

reklama
Liza oby z ta praca wypaliło
snoopy jak sobie radzisz w roli potrójnej mamy:)?
kaamaa kiedy egzamin?
kasiek nie pisz po rusku błagam:-D
fikusek nie wiem czy pisałam czy nie, ale super że ci się tak wszystko poukładało. Jak się powtarzam to sorry ale mi się dwa wątki już mieszają i nie wie co gdzie i komu odpisuje
lolkak pojecia nie mam czemu sie nie da, a wyświetla ci się jakiś błąd?
sali współczuje jelitówki oby zakończyła sie tylko na Kai :/

Do góry