reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

snoopy jak Niunia????
kasia ale to nie z urzedu pracy tylko z gminy,a dokladniej ze strazy i znajomosci sie licza i to baaaardzo:tak:tym bardziej jak im do stolicy wioza bimberek i kielbaski:sorry:słabo co?

reklama
Kurcze u nas na wsi bylo prawo jazdy za free ale... dla ubezpieczonych w Krusie czyli dla rolników ;] heh...
W Grójcu nie słyszałam o takim jak bedzie jechal do UP to sie moze zorientuje...

Snoopy witajcie, pisz jak mała???:-)
Gosia :eek: Polska... :no: brak znajomosci nie masz nic, ale tak jest w wiekszosci niestety :-(

Padam, pieliłam fasolke, dzieciaki takie umrusane, zwłaszcza Miki :-D hehehe
Ale juz wykompane i kolacyjke zjedli, ide ja teraz sie umyć i odpoczywam... ;PPP
M pomaga mojemu ojcu.. ;] heh

Gosia a aa do straży to się zgodzę szczerze najłatwiej to było by studia pożarnicze skończyć...

Kasiiek prawko idzie bardzo fajnie :-) za tydzień w piątek zabieram papiery z ośrodka i lecę sie już na egzamin zapisać :tak: już mam stresa ;-)
Doczytałam że C zdał prawko gratulacje :tak: ostanio widziałam jak gość na placyku robił łuk tyłem z dwoma naczepami, od samego patrzenia wydaje się mega trudne :no:

Kamma pewnie leć nie ma się co stresować:) A daj spokój dla mnie samo ruszenie tirem wydaje się mega trudne nie mówiąc o jeździe ale jak to jego marzenie i będzie spełniony

Liza podziwiam Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja padłam po wykompaniu Ali i Oliśki... a Ty 3 ogarniasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem jak ja dom ogarne... nie mam nawet sily odkurzacz wlaczyc... 2 pralki upralam i nie mam juz sil na 3....

laski jestem wykonczona... Co do Oliski kochana jest ale non stop wisiala by na cycu...:sorry:

Witam po długiej przerwie;)

Wszystki dzieciaczkom duzo zdrówka i usmiechu;))
Moja Kaja w prezencie dostała jelitówkę;/;/;(Dwa dni Temu dopadła Tymka teraz Moja Bidulke;((

Moje dzieci skromne prezenciki na Dzien dziecka dostały,Kaja za tydzien ma urodzinki wiec nadrobi;)

Vegas ostatnio bylismy w sklepie zeby Kaja wybrała sobie cos na ur od cioci to zabawki w ogóle na niej wrazenia nie robiły hehe
Oszczedne mamy dzieci;)

Poprosimy oddac po dwa głosiki na Kaje;)Dziekujemy;)
https://apps.facebook.com/smyk-casti...11c92b2558a0d2

Gubie sie juz gdzie mam pisac ....ale chyba bede teraz tylko na weterankach bo zeby pisac tu i tu to zwyczjanie nie mam czasu ;(

Snoopy jeszcze raz gratuluje;))Co do ogarniania "inwentarzu"to uwierz mi wpadniesz w rytm...ja po wyjsciu ze szpitala z Kaja pierwsze dwa dni mialam depresje nie wiedzialam za co sie zabrac od czego zacząć(byłam 5 dni w szpitalu)ale potem to juz typowa rutyna;)

Femme zazdrosze...odpoczywaj za nas wszystkie no i czekamy na fotki;)

Kamma straszne z ta kobietą w ciązy...nie słyszałam;(TRAGEDIA;((

HEJ
snoopy i Ty dasz rade;-) teraz to odpoczywaj po porodzie a nie;-) powoli to co potrzeba rób :tak: nauczysz sie organizacji z czasem ;-)
Ja pamiętam jak Miki był mały to tez sie wkurzałam, i nie miałam sily kąpać trójki... a teraz.... taśmowo... :-D hehehe jedno z drugim, potem trzecie :-) i leci szybko, tak samo wykarmienie ;-) dwójka sie kapie ja pytam co zjedza i wtedy robie :-) :*

Kurcze niewiem co mialam jeszcze pisac;P
Na dworze pada....

reklama
Liza oby z ta praca wypaliło
snoopy jak sobie radzisz w roli potrójnej mamy:)?
kaamaa kiedy egzamin?
kasiek nie pisz po rusku błagam:-D
fikusek nie wiem czy pisałam czy nie, ale super że ci się tak wszystko poukładało. Jak się powtarzam to sorry ale mi się dwa wątki już mieszają i nie wie co gdzie i komu odpisuje
lolkak pojecia nie mam czemu sie nie da, a wyświetla ci się jakiś błąd?
sali współczuje jelitówki oby zakończyła sie tylko na Kai :/

Do góry