reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Umi Tymek mial dwa dni temu a ja prawie dwa tygodnie temu...takize jedynie D moze dopasc ale on chyba łagodnie przeszedł wczoraj ;-)

reklama
snoopy przyzwyczaisz się w końcu i będziesz wiedziała jak sobie radzić z dwójką dzieci. Chociaż ja sobie w sumie nie wyobrażam jakbym to wszystko ogarnęła :-p Ty na razie odpoczywaj, niech Ci M poodkurza :-p

sali ja też nie ograniam :-p teraz znowu na głównym się opuściłam, bo jakoś nie mam czasu..
Głosik na Kaje oddany, a właściwie dwa głosiki ;-)

Liza u nas też się właśnie rozpadało, bez sensu taka pogoda. Jutro festyn z okazji Dnia Dziecka u nas koło bloku a jak będzie taka pogoda to pewnie nawet się nie odbędzie :dry:

Kurcze, Zuzia jest przeziębiona :sorry2: jestem zła, bo normalnie to by sama nic pewnie nie złapała, ale mój brat jest chory i się zaraziła :dry:

Sali A widzisz ja myslałam że tylko ty miałaś i teraz Kaja złapała:zawstydzona/y:, to w sumie juz cała rodzina jak by nie było

edit anetka zrówka dla Zuzi

Ostatnia edycja:
Witam

Sali zdrówka dla Kaji głosik oddany

Kamma własnie kiedy egzamin , chcemy kciuki trzymac

Snoopy dasz radę , mi na początku było mega trudno , nawet moja kochana tesciowa była przez parę dni i pomagała , bo M w pracy a do tego przeprowadzke mieliśmy. Dacie radę

A ja jestem mega niewyspana . Tu gdzie wynajmujemy mieszkanko, własciciel buduje no i jakiś jeden pracownik pracował całą noc pod naszym oknem i pukał w betoniarkę . Masakra

hejka;-)
Anetka Sali zdrówka dla dziewczynek;*
Liza Wampi Dzisiaj jest już lepiej;-) pierwszą noc przespałyśmy prawie calutką nie licząc nieprzytomnego karmienia:-D z cycem na wieszchu się obudziłam:-D
tata obudził mnie o 10 na dobre życzeniami na dzień dziecka:-p Olisia kupkuje, cyckuje i śpi prawie cały czas, jak tylko otwiera oczka albo zaczyna kwilić Ala do niej z ratunkiem leci:-) boski widok:-D:sorry2:
Dzisiaj popiorę Olisi ubranka bo sporo się już uzbierało;-) siorka ma wieczorkiem przyjechać wiec troszkę pomoże mi posprzątać:-p już Ikeę nawiedziła i małą obkupiła:-D (dziewczyny z firmy się zrzuciły na jakąś wyprawkę a Madziula się podjeła obkupienia bo ma być chrzestną i już się poczuwa jako mamuśka nr 2:-D) Ala się cieszy że obie będą miały takich samych chrzestnych:-p nie wiem czy się chwalić, Oliśka ma już normalną kupkę:-D

Kupiłam Kai takie kolczyki od babci na urodzinki KOLCZYKI DLA DZIECKA NA ANGIELSKICH ZAPIĘCIACH (2386952608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

od chrzestnej to(choc bardziej dla Tymka ale wszyscy pogramy hehe)SIMBA Gra Speed Squap kraków gratis wysyłka (2372528847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Od nas Monster(dalej poszukiwana,w sklepach pustki a jak jest to jeden rodzaj i za 120;/)

i nie mam pojecia co od kolezanki zamówic bo tylko ona nie ma "przydzialu"hehe myslalam o ciastolinie albo piaskolinie...macie jakies pomysły to pomózcie;)

Wampi to dla Kai na ur.napisałam ze dla Tymka bo ona pewnie jeszcze nie bedzie umiala w to grac hehe;)

Moje biedactwo lezy od rana ale odpukac nie wymiotowała od dwóch godz. ,w sumie to nie ma czym...zjadła teraz pól kotleta bo chciala i zobaczymy jak zareaguje..

reklama
No wiem wiem Tymek dostał rano a wieczorem juz wariował...Okropienstwo...biedna nie miala czym wymiotowac tak sie meczyła az sie poplakałam;( a ona mnie rozsmieszała jak skonczyła...Kochaniutka ;)

Do góry