reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

sali śliczne kolczyki, Kaja będzie ładnie się w nich prezentować ;-) a gra to dla Was wspólna i też super, może Kaja od razu załapie o co chodzi i też sobie pogra, a jak nie to na pewno za rok :tak:
Zdrówka dla Kai ;* oby szybko przeszło.
Mojej za to od rana z nosa ciągle leci :dry:

snoopy czyli Oliwka póki co grzeczna. Aż sobie przypomniałam jak Zuzia wisiała na cycu. 45 minut jadła, robiła sobie przerwę 30 minutową i znowu 45 minut jadła :-p i zazwyczaj upominała się o jedzenie właśnie wtedy, kiedy ja jadłam no obiad.

https://www.babyboom.pl/forum/klub-...minka-noworodka-58752/index5.html#post8625686 Zuzi minki są the best :-):-)

reklama
Anetka zdrówka dla Zuzi, mam nadzieję że do jutra pogoda się poprawi u Nas niestety ma padać cały weekend :sorry2:

Sali biedna Kaja mam nadzieje że jej szybciutko minie. A kolczyki i gra super na pewno będą zadowoleni :-)

Umi,Malwina nie wiem kiedy egzamin w piątek idę się zapisać dopiero ;-) czeka się ok miesiąc dam znać jak będę miała konkretny termin.

Malwina współczuje nocki.

Julka na dzień dziecka prezenty dostanie w piątek :tak: pojedziemy we 3kę i sama wybierze sobie rowerek i do tego jeszcze zamówimy jej zjeżdżalnie tą:
LITTLE TIKES WIELKA ZJEZDZALNIA ZIELONA (2361696007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub tą:
Smoby WIELKA ZJEŻDŻALNIA XL TOBOGGAN Powłoka UV (2361695912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zależy jak z kasą będziemy stać :tak: Ode mnie żeby nie było smutno dostała dzisiaj nowe kredki i kolorowankę ;-)

Snoopi to,że często domaga się jedzenia to normalne u piersiastych dzieci;-) Maja jadła w zasadzie non stop:-D Później miałam nawet ten luksus,że padła spać na jakieś pól godziny, walnęła koope w papka i znowu Cycy :-) Najważniejsze,żeby dobrze chwytała i opróżniała pierś a problemów mieć nie będziesz.

Wszystkim maluchom wszystkiego co najlepsze w DD :-)

Ja Majkę zabieram jutro na rowerowe zakupy z okazji Dnia Dziecka,bo póki co nie mam dla niej żadnego prezentu

Kama osobiscie pierwsza bym wybrała chyba....tamta niby dłuzsza ale to przedłuzenie jest juz na płaskim wiec i tak stanie w miejscu pewnie .

Ja dzisiaj pol dnia Monster High szukałam ...waham sie miedzy 3 ,Kaja tez bo najpierw jak pytałam mowila ze czarna ,teraz pytam a ona ze niebieska,mówie ze ma sie zastanowic jaka,a ona mysli mysli i mówi:czarna i niebieska haha

Wahamy sie miedzy tymi:
Mattel MONSTER HIGH Cleo de Nile POZNAŃ (2365050529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

5MONSTER HIGH - LALKA LAGOONA BLUE - ORYGINAŁ USA (2365077996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lalka Monster High Nefera de Nile w WARSZAWIE (2390044921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W ogóle na tej blond jakie przebitki..od 115 z dostawa do 170 czuby!

Sali mi się najbardziej właśnie blondi podoba zarąbista jest :tak:

Właśnie to przedłużenie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem będzie czas żeby wyhamować ślizg bo Julka jest z tych który za żywioł idą :-D jak dojeżdża do końca zjeżdżalni na placu zabaw podkula nogi i leci doopą :-D i będzie ryła tyłkiem w trawę no i ta możliwość podłączenia szlauchu z wodą fajne rozwiązanie na upał kiedy plastik rozgrzany i usiąść się nie da, ale decyzja jeszcze nie podjęta przyjedzie tatuś i zdecyduje bo na razie tylko tą pierwszą widział :tak:

Ja mam z rury kanalizacyjnej i tez dobrze i tez waz bedziemy kłasc a zjezdzalnie w basen wkładac i aquapark jak ta lala haha

Mi blond sie podobała ale ma skromne przyodzienie no i Kaja wybrała czarna a wiec zostaje czarna;)

kama ta druga zjeżdżalnia fajna :tak:
U nas jutro ma padać deszcz i ma być aż całe 13 stopni :sorry2:

sali fajna lalka. Skoro Kaja wybrała to na pewno będzie zachwycona :-)

Gracek z M mała widzieli na 2 dobę po porodzie i ze szpitala wyjśc nie chcieli. Teraz zobaczą dopiero jutro wiecie co? M się do niczego nie nadaje... ma 15min do naszego domu a nawet ani razu nie zajrzał i nie zapytał czy czegos potrzebuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sali śliczne zdjęcie Kai ale było dać kolorowe weselsze by było:) Śliczne kolczyki:) Zdrówka dla Kai:) Czarna najfajniejsza.

Liza
Ty to w ogóle wymiatasz:p

Umi
mówisz że mam nie pisać??:p

Anetka
zdrówka dla Zuzia:) I gratulacje:)

Malwina współczuję;/

Snoopy
oj dasz radę trochę odpoczniesz i wejdziesz na obroty a Alunia kochana siostrzyczka:)

Kamma super ta zjeżdżalnia:)

Aaaaa dzisiejszy dzień zaliczam do udanych zaliczenie z ekonomii menadżerskiej zaliczyłam wymiotłam zadania:p:p Jeszcze czekam na email czy też tak dobrze mi poszło na teście egzaminacyjnym:D I Pani od rosyjskiego tak pięknie pani mówi dam Pani 4+ a do indeksu 4 bo troszkę słabiej Pani pisze hahaha no padłam jak to usłyszałam:p
Domka jednak dostała taki namiot z rurą o taki NAMIOT z tunelem DOMEK # TUNEL # IGLO # 280 cm (2358036486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no zabawa od rana niesamowita bo jeszcze przed uczelnią pojechałam:)
Padam rozłożyłam jej ten namiot na strychu:) Dziś jakoś poszło ale jutro czarno to widzę:p:/

Dzieciaczki wszystkie kochane mnóstwo promyczków słońca i uśmiechów na buziaczkach:)

201206012210.jpg201206012213.jpg201206012214.jpg Dzisiaj dziecię śpi w namiocie:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek ja lubie czarno białe;) Poza tym to znajomi głosuja a nie jakis jury hihi...i nie mamy szans tak czy tak bo liderzy maja ponad 600 głosów :szok:ja za pozno sie obudziłam hehe
Namiot super tez myslalam o czyms takim...no zobacze co mój tata wymysli dla niej chcialam rolki albo własnie cos takiego to mu podpowiem;)
Ma na dzialce taki domek DOMEK LITTLE TIKES (2381008935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a namiotu nie ma a to fajna zabawa;)
Hahah pierwsza nocka Domki pod namiotem;P Nastepna bedzie z chłopakiem;))

Ostatnia edycja:
Do góry