reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

kasiek a no chyba ze tak, mój bedzie musial w UP sie zarejestrować, ja tak patrze ze moze i ja to zrobie i szybciej prace w okolicy znajde... zobacyzmy czy bedzie odzew z tego co tutaj zlozylam, jakbym sie uparła to rowerem bym sobie jeździła bo blisko:tak:
snoopy dziś możliwe ze wychodzi kolo 14 :-)

reklama
ja znam misia92 gratulacje:)
kasia a Twoj chop jest zarejstrowany na bezrobotnym ze z Urzedu Pracy?

Liza musicie się wypytać bo z UP nawet kursy prawa jazdy opłacają czasami.

Gosia był teraz teść go zatrudni

kasiek a no własnie był juz raz i czekal 6mies. na to ;P pewnie oni wolą jak pół zrobi sie za swoje a oni reszte zrobią, tak jak u was :dry:

Kurcze sadziłam sobie pomidory na dworze i cos bylo w ziemi, sadze, a cos mnie palec boli, zdejmyje rekawiczke a tam krew... palca rozciełam czyms wrrrrrrrrrrrrr.... :dry: :no:
Mlody spi, obiad sie gotuje... zaraz M z Hania przyjedzie, ciekawe czy moj "kochany":wściekła/y: brat papiery naszykował, miał podjechac do niego... :no:

kasiek aa.... no moj ma sie jechac dowiadywac (w koncu) i ja jak pojde do pracy to zacznie to prawko. Ale on pracuje (jeszcze-zwolnienia) no zobaczymy jak to bedzie tym razem mogloby sie udac:sorry: wogole to byl taki projekt z UE ze prawko unia sponsorowala i rozne takie np.szkolenia 1 pomocy,jakies tam do strazy nie wiem bo wdrozylam sie tylko w to prawko,ale...moj sie nie dostal bo...nie mial znajomosci i jest chyba za madry po jak czytalismy to najlepiej by chcieli jakiegos polglowka po 40:eek:

Cześć Laski

U mnie kompletny brak czasu przez prawko jak nie jazdy to kuje testy a pomiędzy tym siedzimy na podwórku i szykujemy się pomału do przyjazdu J :tak:

Liza w ośrodku w którym robie prawko jest darmowy kurs na C funduje UE i nie trzeba spełniać żadnych warunków może poszukajcie w swoich okolicach.

Femme zazdroszczę wyjazdu do Cro ja chętnie jeszcze raz tam bym pojechała ale tym razem czas na Grecję ale to już w następnym roku ;-) miłego wypoczynku :-)

Snoopy fajnie że już jesteście.

O matko mam włączony polsat i właśnie w wiadomościach mówią że 26 latka w 9 m.c miała za 2 tyg termin porodu zginęła na miejscu po zdeżeniu z pociągiem na przejeździe :-( :-( co za tragedia...

femme udanego wyjazdu :tak:

kasiek
nie dziwię się, że taki szczęśliwy :-) w końcu ma to za sobą :tak:

snoopy super, że już w domku jesteście. Jak tam Oliwka? grzeczna?

My dzisiaj dostaliśmy prezent na Dzień Dziecka od mojej mamy :-D różową pościel :-p:-p

reklama
Ja pitole zaraz będę do Was po rosyjsku pisała!!!!

Liza C też długo czekał bo się chyba dowiedział we wrześniu miał zacząć się w luty w końcu chyba w kwietniu się zaczął... Warto się dowiadywać.

Gosia a to trzeba mieć znajomości żeby na jakiś kurs się dostać w urzędzie pracy chyba nie?? Heh my nie mieliśmy mój mąż też chyba wybitnie głupi nie jest :D:D Trzeba pytać i ich maglować jeszcze kasę za to dostał z UP że poszedł na ten kurs

Kamma
zaraz mąż wróci szybko minęło a właśnie jak Ci to prawko idzie??

Anetka ja chyba też się w niedziele upije czy zdam czy nie zdam :p Bo już mnie wkurzają:p Takie kolory rozpalają namiętność szczególnie czerwony:p

Do góry