reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Nie pisałam żeby nie zapeszyć ale C zdał ten egzamin na C+E ale się chłopak cieszy a tak się stresował 3 dni męża nie miałam;p

reklama
Gosia C zależnie od szkoły jazdy ok. 2000zł ,C + E 2000zł (+/-200zł,) egzaminy C teoria 22zł , praktyka 160zł, C+E praktyka 195zł, kurs i egzamin na przewóz rzeczy 3,5tyś. a wszystko o ile wszystko za pierwszym razem zdasz to chyba wszystko żebyś już mogła z towarem jeździć.

Liza, trzymam kciuki!
Fikusek, najwazniejsze, że się dogadaliście i że Alan ma tate ;)
Więcej nie dałam rady przeczytać ;) Dziekuje Zadobre rady kupkowe, dałam jej jabłko i popiła woda i w 15 minut tak zrobiła, ze musiałam ją kąpac, od razu lepiej spi.
Ja zmykam bo mam problem z moją salą na wesele, muszę ją chyba zmienić a gdzie ja znajdę w 1,5 miesiąca ;o.

kasiek super, mój by chciał miec takie prawko ale kurcze nie ma za co te koszta powalają :szok:

Kojarzycie Misia92? Dominika dzis urodziła córeczke, takze ma parke hehe ;)) wielka dziewczynka 3850g :-)
co to sie dziewczyny tak na ten maj uparły :-D z tego co czytałam to polowa czerwcówek w paju poległa :-D

Ostatnia edycja:
kasiek gratulacje dla C :tak: super, że zdał.

gosdia fajnie, że się udało z kupką, tak to pewnie już brzuszek bolał.

Liza ooo ale fajnie, to Michałek ma siostrzyczkę :-) a wiesz jak córcia będzie miała na imię?

aaa już doczytałam, że Gabrysia, ładnie :tak:

Dzień dobry ;-)
Ja tylko wpadam się pożegnać na jakiś czas jutro już wyjeżdżamy a K ma nerwa na forum więc nie będę już wieczorem wchodzić dzisiaj :-p:-p

do "napisania:-p" 11 czerwca :-p:-)

Witam

Kasiek gratki dla C

Femme udanego urlopu!!!

Gosida to dobrze ze Zosi juz lepiej, a czemu musisz innego lokalu???

U nas zimno i zaczęło padac :no:

reklama
Liza no niestety... Na szczęście ten kurs na przewóz rzeczy co kosztuje 3,5tyś. udało się nam złapać w Urzędzie pracy za darmo więc dużo oszczędziliśmy.
Nie znam jej ale gratulacje:)

Gosdia
a co z tą salą??

Femme baw się dobrze i nie wracaj blada:D

Oj starzeje się:p Już ciężko tak się uczyć do późna:p Ale się wczoraj uśmiałam wczoraj z C biedak upił swój stres 2 piwami i przybił gwoździa rozkładając łóżko ja uczyłam się na strychu i coś mnie tknęło i zeszłam na dół a no w połowie rozłożył łóżko i tak przybił gwoździa hahah obudziłam go kazałam rozebrać i sama to łóżko rozłożyłam od rana lata szczęśliwy i wszystkim się zajmuje zaraz z Domką będziemy miały śniadanko bo późno wstałyśmy:p

Do góry