reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Gosia C zależnie od szkoły jazdy ok. 2000zł ,C + E 2000zł (+/-200zł,) egzaminy C teoria 22zł , praktyka 160zł, C+E praktyka 195zł, kurs i egzamin na przewóz rzeczy 3,5tyś. a wszystko o ile wszystko za pierwszym razem zdasz to chyba wszystko żebyś już mogła z towarem jeździć.
Liza, trzymam kciuki!
Fikusek, najwazniejsze, że się dogadaliście i że Alan ma tate
Więcej nie dałam rady przeczytać Dziekuje Zadobre rady kupkowe, dałam jej jabłko i popiła woda i w 15 minut tak zrobiła, ze musiałam ją kąpac, od razu lepiej spi.
Ja zmykam bo mam problem z moją salą na wesele, muszę ją chyba zmienić a gdzie ja znajdę w 1,5 miesiąca ;o.
Fikusek, najwazniejsze, że się dogadaliście i że Alan ma tate
Więcej nie dałam rady przeczytać Dziekuje Zadobre rady kupkowe, dałam jej jabłko i popiła woda i w 15 minut tak zrobiła, ze musiałam ją kąpac, od razu lepiej spi.
Ja zmykam bo mam problem z moją salą na wesele, muszę ją chyba zmienić a gdzie ja znajdę w 1,5 miesiąca ;o.
Liza
kasiek super, mój by chciał miec takie prawko ale kurcze nie ma za co te koszta powalają
Kojarzycie Misia92? Dominika dzis urodziła córeczke, takze ma parke hehe ) wielka dziewczynka 3850g :-)
co to sie dziewczyny tak na ten maj uparły z tego co czytałam to polowa czerwcówek w paju poległa
Kojarzycie Misia92? Dominika dzis urodziła córeczke, takze ma parke hehe ) wielka dziewczynka 3850g :-)
co to sie dziewczyny tak na ten maj uparły z tego co czytałam to polowa czerwcówek w paju poległa
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
juz skldalam misi gratulacje ale zloze i tu; gartuluje witaj na swiecie Gabrysiu
.Aneta.
kasiek gratulacje dla C super, że zdał.
gosdia fajnie, że się udało z kupką, tak to pewnie już brzuszek bolał.
Liza ooo ale fajnie, to Michałek ma siostrzyczkę :-) a wiesz jak córcia będzie miała na imię?
aaa już doczytałam, że Gabrysia, ładnie
gosdia fajnie, że się udało z kupką, tak to pewnie już brzuszek bolał.
Liza ooo ale fajnie, to Michałek ma siostrzyczkę :-) a wiesz jak córcia będzie miała na imię?
aaa już doczytałam, że Gabrysia, ładnie
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzień dobry ;-)
Ja tylko wpadam się pożegnać na jakiś czas jutro już wyjeżdżamy a K ma nerwa na forum więc nie będę już wieczorem wchodzić dzisiaj
do "napisania" 11 czerwca :-)
Ja tylko wpadam się pożegnać na jakiś czas jutro już wyjeżdżamy a K ma nerwa na forum więc nie będę już wieczorem wchodzić dzisiaj
do "napisania" 11 czerwca :-)
reklama
pinky sky
Liza no niestety... Na szczęście ten kurs na przewóz rzeczy co kosztuje 3,5tyś. udało się nam złapać w Urzędzie pracy za darmo więc dużo oszczędziliśmy.
Nie znam jej ale gratulacje
Gosdia a co z tą salą??
Femme baw się dobrze i nie wracaj blada
Oj starzeje się Już ciężko tak się uczyć do późna Ale się wczoraj uśmiałam wczoraj z C biedak upił swój stres 2 piwami i przybił gwoździa rozkładając łóżko ja uczyłam się na strychu i coś mnie tknęło i zeszłam na dół a no w połowie rozłożył łóżko i tak przybił gwoździa hahah obudziłam go kazałam rozebrać i sama to łóżko rozłożyłam od rana lata szczęśliwy i wszystkim się zajmuje zaraz z Domką będziemy miały śniadanko bo późno wstałyśmy
Nie znam jej ale gratulacje
Gosdia a co z tą salą??
Femme baw się dobrze i nie wracaj blada
Oj starzeje się Już ciężko tak się uczyć do późna Ale się wczoraj uśmiałam wczoraj z C biedak upił swój stres 2 piwami i przybił gwoździa rozkładając łóżko ja uczyłam się na strychu i coś mnie tknęło i zeszłam na dół a no w połowie rozłożył łóżko i tak przybił gwoździa hahah obudziłam go kazałam rozebrać i sama to łóżko rozłożyłam od rana lata szczęśliwy i wszystkim się zajmuje zaraz z Domką będziemy miały śniadanko bo późno wstałyśmy