reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

wampi nie wiem jak to jest, ale + to nie jest jak z bliska źle się widzi? Mi się z daleka rozmazuje.

reklama
Anetka - sie ma gdy rozmazuje sie z daleka, ja tak mam a moja siostra jedno oko ma na + drugie na - ale ona ma tez zacme:dry:lepiej sprawdzic:tak:
Femme fajnie masz, u nas przy bloku nawet piaskownicy nie ma, do tego przy bloku ciagle graja w pilke i czesto strzelaja nam w szybe a my mieszkamy na parterze. Juz mam dosc przeganiana dzieci:angry:sasiadka gdy zwracala im uwage przynosili jej ziemie z trawa na wycieraczke...
Liza fajnie masz, ja sie wogole nie opalam :sorry2:

Hejka

Tutaj też produkujecie :-p...

BAŚKA witaj... Kooope lat... Daj kopa z Femką innym dziewczynom ze starych czasów... Niech się pokażą powiedzą co u nich :-)

A ja z padniętym humorem, wogóle pogoda, do tego problemy z żołądkiem i ból głowy... Mam maksa

O widzę nowy wątek ;-)

Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z MM:-p Przepadłam jakiś czas temu z powodu nadmiaru roboty oraz stron do nadrobienia;-) Na BB jestem już sporo chociaż oczywiście nie jakoś mega długo ;-) Za to wiekowo jestem bardzo zaawansowana:-D:-D:-D:-D

Wampi super ten torcik ja bym w życiu takiego nie zrobiła!!!

Anetka oczu nigdy nie zaszkodzi sprawdzić:) Jak z daleka to -. Wyślij mi bułeczkę:)

Snoopy
i co namyśliłyście się:p:p

Femme to super dzień spędziłyście:)

Lolkak
witaj super że się odezwałaś co u Was??

A my wróciliśmy do domu Dominika gania jak nie wiem:) Ale tu też drukujecie:p:p

Witam,
Moje dziecko oszalalo, pol godz temu wstal jesc i juz nie spi:wściekła/y:wszystko przez to ze tak pono wstal jesc, zawsze budzi sie najpozniej o 2 zje i spi. A jeszcze wczoraj narzekalam na wstawanie o 5:sorry:

Witam pozostale mamuski. :-)

Ja z wieściami: po 3 napisała ze ma skurcze co 7min i ma 4cm rozwarcia a teraz dostałam mms ale nie moge odebrac z dokladniejszymi danymi i zdjeciem;-) później doładuje konto :-), także napewno snoopy urodziła :)

Gratulacje :)))))))))))

Snoopy ogromne gratulacje!!!!

A ja się witam, wczoraj Zuzia godzinę płakała bo zgubiłą swojego niekapka i dałam jej innego a ona go nie chciała. mPoszła spac o 23 !!!! A wstała po 8

SNOOPY GRATULACJĘ ! NO W KOŃCU !!! :-)

MALWINA - to Nina tak ma jak swojego ulubioneg kotka malotka albo kotka psotka :-D :-p

ANULA - :no: zabiła bym gówniarzy :no: to jest najgorsze co może być bo co zrobisz ? :sorry: przecież ich nie pobijesz bo rodzice tych bachorów Cię zjedzą :sorry:

KASIAF - co ty ostatnio taka przybita ?

LOLKAK - hej ja pamiętam :-) co tam słychać ?

reklama
Snoopy gratulacje!!! :-):-) w końcu się doczekałaś ;-)

U nas od rana grzeje. Słońce akurat świeci z rana z tej strony, z której my mamy okno i nie idzie wytrzymać. Bez wiatraka bym się chyba rozpłynęła :-p

Malwina Zuzia też poszła spać ok 23, a obudziła się po 7, w ogóle się nie wyspałam :sorry:

lolkak wiadomo, że pamiętamy ;-) jak tam Maja?

Dzisiaj znowu czeka mnie robienie bułek, bo wczoraj wszystkie zjedli i domagają się kolejnych :-p

Do góry