reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Anetka - sie ma gdy rozmazuje sie z daleka, ja tak mam a moja siostra jedno oko ma na + drugie na - ale ona ma tez zacmelepiej sprawdzic
Femme fajnie masz, u nas przy bloku nawet piaskownicy nie ma, do tego przy bloku ciagle graja w pilke i czesto strzelaja nam w szybe a my mieszkamy na parterze. Juz mam dosc przeganiana dziecisasiadka gdy zwracala im uwage przynosili jej ziemie z trawa na wycieraczke...
Liza fajnie masz, ja sie wogole nie opalam
Femme fajnie masz, u nas przy bloku nawet piaskownicy nie ma, do tego przy bloku ciagle graja w pilke i czesto strzelaja nam w szybe a my mieszkamy na parterze. Juz mam dosc przeganiana dziecisasiadka gdy zwracala im uwage przynosili jej ziemie z trawa na wycieraczke...
Liza fajnie masz, ja sie wogole nie opalam
Hejka
Tutaj też produkujecie ...
BAŚKA witaj... Kooope lat... Daj kopa z Femką innym dziewczynom ze starych czasów... Niech się pokażą powiedzą co u nich :-)
A ja z padniętym humorem, wogóle pogoda, do tego problemy z żołądkiem i ból głowy... Mam maksa
Tutaj też produkujecie ...
BAŚKA witaj... Kooope lat... Daj kopa z Femką innym dziewczynom ze starych czasów... Niech się pokażą powiedzą co u nich :-)
A ja z padniętym humorem, wogóle pogoda, do tego problemy z żołądkiem i ból głowy... Mam maksa
lolkak
Październikowa Mama Mai
O widzę nowy wątek ;-)
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z MM Przepadłam jakiś czas temu z powodu nadmiaru roboty oraz stron do nadrobienia;-) Na BB jestem już sporo chociaż oczywiście nie jakoś mega długo ;-) Za to wiekowo jestem bardzo zaawansowana
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z MM Przepadłam jakiś czas temu z powodu nadmiaru roboty oraz stron do nadrobienia;-) Na BB jestem już sporo chociaż oczywiście nie jakoś mega długo ;-) Za to wiekowo jestem bardzo zaawansowana
pinky sky
Wampi super ten torcik ja bym w życiu takiego nie zrobiła!!!
Anetka oczu nigdy nie zaszkodzi sprawdzić Jak z daleka to -. Wyślij mi bułeczkę
Snoopy i co namyśliłyście się
Femme to super dzień spędziłyście
Lolkak witaj super że się odezwałaś co u Was??
A my wróciliśmy do domu Dominika gania jak nie wiem Ale tu też drukujecie
Anetka oczu nigdy nie zaszkodzi sprawdzić Jak z daleka to -. Wyślij mi bułeczkę
Snoopy i co namyśliłyście się
Femme to super dzień spędziłyście
Lolkak witaj super że się odezwałaś co u Was??
A my wróciliśmy do domu Dominika gania jak nie wiem Ale tu też drukujecie
Liza
Witam pozostale mamuski. :-)
Ja z wieściami: po 3 napisała ze ma skurcze co 7min i ma 4cm rozwarcia a teraz dostałam mms ale nie moge odebrac z dokladniejszymi danymi i zdjeciem;-) później doładuje konto :-), także napewno snoopy urodziła
Gratulacje ))))))))))
Ja z wieściami: po 3 napisała ze ma skurcze co 7min i ma 4cm rozwarcia a teraz dostałam mms ale nie moge odebrac z dokladniejszymi danymi i zdjeciem;-) później doładuje konto :-), także napewno snoopy urodziła
Gratulacje ))))))))))
femme fatal
Mama Ninki :)
SNOOPY GRATULACJĘ ! NO W KOŃCU !!! :-)
MALWINA - to Nina tak ma jak swojego ulubioneg kotka malotka albo kotka psotka
ANULA - zabiła bym gówniarzy to jest najgorsze co może być bo co zrobisz ? przecież ich nie pobijesz bo rodzice tych bachorów Cię zjedzą
KASIAF - co ty ostatnio taka przybita ?
LOLKAK - hej ja pamiętam :-) co tam słychać ?
MALWINA - to Nina tak ma jak swojego ulubioneg kotka malotka albo kotka psotka
ANULA - zabiła bym gówniarzy to jest najgorsze co może być bo co zrobisz ? przecież ich nie pobijesz bo rodzice tych bachorów Cię zjedzą
KASIAF - co ty ostatnio taka przybita ?
LOLKAK - hej ja pamiętam :-) co tam słychać ?
reklama
.Aneta.
Snoopy gratulacje!!! :-):-) w końcu się doczekałaś ;-)
U nas od rana grzeje. Słońce akurat świeci z rana z tej strony, z której my mamy okno i nie idzie wytrzymać. Bez wiatraka bym się chyba rozpłynęła
Malwina Zuzia też poszła spać ok 23, a obudziła się po 7, w ogóle się nie wyspałam
lolkak wiadomo, że pamiętamy ;-) jak tam Maja?
Dzisiaj znowu czeka mnie robienie bułek, bo wczoraj wszystkie zjedli i domagają się kolejnych
U nas od rana grzeje. Słońce akurat świeci z rana z tej strony, z której my mamy okno i nie idzie wytrzymać. Bez wiatraka bym się chyba rozpłynęła
Malwina Zuzia też poszła spać ok 23, a obudziła się po 7, w ogóle się nie wyspałam
lolkak wiadomo, że pamiętamy ;-) jak tam Maja?
Dzisiaj znowu czeka mnie robienie bułek, bo wczoraj wszystkie zjedli i domagają się kolejnych