reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

wampi nie wiem jak to jest, ale + to nie jest jak z bliska źle się widzi? Mi się z daleka rozmazuje.

reklama
Anetka - sie ma gdy rozmazuje sie z daleka, ja tak mam a moja siostra jedno oko ma na + drugie na - ale ona ma tez zacme:dry:lepiej sprawdzic:tak:
Femme fajnie masz, u nas przy bloku nawet piaskownicy nie ma, do tego przy bloku ciagle graja w pilke i czesto strzelaja nam w szybe a my mieszkamy na parterze. Juz mam dosc przeganiana dzieci:angry:sasiadka gdy zwracala im uwage przynosili jej ziemie z trawa na wycieraczke...
Liza fajnie masz, ja sie wogole nie opalam :sorry2:

Hejka

Tutaj też produkujecie :-p...

BAŚKA witaj... Kooope lat... Daj kopa z Femką innym dziewczynom ze starych czasów... Niech się pokażą powiedzą co u nich :-)

A ja z padniętym humorem, wogóle pogoda, do tego problemy z żołądkiem i ból głowy... Mam maksa

O widzę nowy wątek ;-)

Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta z MM:-p Przepadłam jakiś czas temu z powodu nadmiaru roboty oraz stron do nadrobienia;-) Na BB jestem już sporo chociaż oczywiście nie jakoś mega długo ;-) Za to wiekowo jestem bardzo zaawansowana:-D:-D:-D:-D

Wampi super ten torcik ja bym w życiu takiego nie zrobiła!!!

Anetka oczu nigdy nie zaszkodzi sprawdzić:) Jak z daleka to -. Wyślij mi bułeczkę:)

Snoopy
i co namyśliłyście się:p:p

Femme to super dzień spędziłyście:)

Lolkak
witaj super że się odezwałaś co u Was??

A my wróciliśmy do domu Dominika gania jak nie wiem:) Ale tu też drukujecie:p:p

Witam,
Moje dziecko oszalalo, pol godz temu wstal jesc i juz nie spi:wściekła/y:wszystko przez to ze tak pono wstal jesc, zawsze budzi sie najpozniej o 2 zje i spi. A jeszcze wczoraj narzekalam na wstawanie o 5:sorry:

Witam pozostale mamuski. :-)

Ja z wieściami: po 3 napisała ze ma skurcze co 7min i ma 4cm rozwarcia a teraz dostałam mms ale nie moge odebrac z dokladniejszymi danymi i zdjeciem;-) później doładuje konto :-), także napewno snoopy urodziła :)

Gratulacje :)))))))))))

Snoopy ogromne gratulacje!!!!

A ja się witam, wczoraj Zuzia godzinę płakała bo zgubiłą swojego niekapka i dałam jej innego a ona go nie chciała. mPoszła spac o 23 !!!! A wstała po 8

SNOOPY GRATULACJĘ ! NO W KOŃCU !!! :-)

MALWINA - to Nina tak ma jak swojego ulubioneg kotka malotka albo kotka psotka :-D :-p

ANULA - :no: zabiła bym gówniarzy :no: to jest najgorsze co może być bo co zrobisz ? :sorry: przecież ich nie pobijesz bo rodzice tych bachorów Cię zjedzą :sorry:

KASIAF - co ty ostatnio taka przybita ?

LOLKAK - hej ja pamiętam :-) co tam słychać ?

reklama
Snoopy gratulacje!!! :-):-) w końcu się doczekałaś ;-)

U nas od rana grzeje. Słońce akurat świeci z rana z tej strony, z której my mamy okno i nie idzie wytrzymać. Bez wiatraka bym się chyba rozpłynęła :-p

Malwina Zuzia też poszła spać ok 23, a obudziła się po 7, w ogóle się nie wyspałam :sorry:

lolkak wiadomo, że pamiętamy ;-) jak tam Maja?

Dzisiaj znowu czeka mnie robienie bułek, bo wczoraj wszystkie zjedli i domagają się kolejnych :-p

Do góry