reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

ANETKA - trudno się te bułki robi ? może też bym spróbowała :-D:-p

A mi zostały już tylko 3 dni do wyjazdu na Chorwację :szok: jak ten czas leci masakra :-p
Tak więc od dzisiaj wielkie pakowanie powoli czas zacząć muszę wszystko wyprać itp.

Nina już pojechała z moją mamą do przedszkola bo mi K samochód zabrał :dry: :-p więc jeszcze trochę mogę się polecić a na 14 do pracy

reklama
A czemu ja tego tematu wczoraj nie widziałam:eek::szok:? Poza tym przeczytałam na początku młode matki Wariatki, trzeba sie dokształcić:laugh2::-p.

snoopy gratuluję:)
ale mam powychodziło z ukrycia, super!

UMI - ja pier dziu ! :szok: czemu ja dopiero teraz widzę że masz tak zajebistego bloga ?:eek: wcześniej nie miałaś tego w podpisie czy ja jakaś ślepa jestem ?:-p

WAMPI - no to ładnie dzień zaczęłaś :-) co do paznokci ja mam jedną rękę niebieską drugą fioletową a u stup różowe :-D:-D i w pracy robię furrorę szczególnie faceci są zachwyceni tym pomysłem :-D:-D:-p

Snoopy gratulacje:-)
Wampi szczerze to srednio pospalam bo zasnal po 1,5 godz i wstal juz o 6 wiec cale nic. Niby pozniej Ł sie nim zajmowal ale maly ciagle chcial do mnie, a to ptrzebrac trzeba bylo i w sumie cale nic spalam. Ja przed porodem malowalam paznokcie co 2 dni a teraz od roku nie, nawet lakiery wyrzucilam bo byly juz do niczego
Femme wlasnie tym gowniarzom nic nie da sie zrobic, gdy ur jeden specjalnie walil nam pilka w okno wiec Ł go lekko popchal na trawe, matka przyleciala chciala sprawe zakladac bo niby jej syn tak wychowany i nie zrobilby czegos takiego a to ze ma 14 lat i z fajka chodzi matka nie widzi :sorry:

Femme:-D zwykły blog nic specjalnego, ale dziękuję. Mam go w podpisie od hm... 2 miesięcy:-p?
wampi różowe sobie strzel:-D:-p, ja w tamtym tygodniu miałam fiolet teraz jasny róż
Anula to nastepnym razem wiecie co robic od razu po policje na gówniarza, skoro matka tak wyjeżdża to klin klinem

UMI - żartujesz sobie ? świetny jest ! :-) i oprawa i to jak piszesz talent masz dziewczyno :-) jestem pod wrażeniem na prawdę :-p aż pozazdrościłam i stwierdziłam że na moim do zdjęć też jakieś chociaż krótkie opisy będę dawać bo po latach będzie się fajnie wspominać ;-)

WAMPI - no można pokombinować z tymi pazurkami trochę ;-)

ANULA - no właśnie i to jest to nic nie zrobisz chyba że gówniarza nakręcisz i wtedy matce pokarzesz i ta mu da popalić ...

Kto mi zrobi śniadanie ? :dry: boże jak mi się nie chce :-p

Femme a to na prawdę fajna pamiątka, po latach wchodzisz i czytasz co twoje dziecko wymodziło. A niektóry sytuacje człowiek zapomina. Ja mam tak z wpisami które tu na BB dodawałam, niedawno weszłam i sie zdzwiłam, że o kilku faktach zupełnie zapomniałam:tak:

WAMPI - mi się nie chce nawet do kuchni dojść :-D kurcze no ale już mi się tak w brzuchu przewraca że muszę najgorsze że nie mam chleba ani nic :dry: jajówe muszę sobie strzelić :-p

Hej

Snoppy gratulacje!!!!!!!!!!!!

Femme zazdroszcze wyjazdu. Mi nic nie wyszlo,jak dobrze pojdzie to moze do Leby skocze,a jak nie do do rodzinki :dry:

Umi musze sobie podczytac Twoj blog. Ja na swojego ma malo czasu i wychodzi na to,ze teraz tylko fotki wstawiam.

A co u nas? Maja robi sie nie możliwa;-) ja na razie wyczdekuje do urlopu a poki co praca

reklama
lolkak na bloggerze jest fajne rozwiązanie planowania publikacji z czego nagminnie korzystam:-D. Tez nie mam za wiele czasu, czasem w jeden wieczór pisze trzy posty na trzy dni, a czasem jak mam chwilke to dopisuje coś. Co do braku czasu doskonale cię rozumiem:sorry:, ja mam ten plus że net w pracy jest to czasem jak nie mam co robic to siedzę i sie obijam.
femme przez ciebie głodna jestem, ja bym zjadła ze szczypiorkiem mniam

Do góry