reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
wampi bardzo fajny torcik :tak:

snoopy może Oliwka czeka na Dzień Dziecka i wtedy wyskoczy ;-)

Basia ooo fajnie Cię tu widzieć :-):-)

Chyba muszę wybrać się do okulisty :sorry2: ostatnio ciągle bolą mnie oczy i łzawią, muszę mrużyć oczy, żeby lepiej przeczytać i dlatego też, że tak mniej bolą.

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D baska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:rofl2:

przyjdzie pora to się rozpakujemy:-p widać to nie taki raptus jak Ala;-)

anetka może nie do okulisty a po kropelki od alergi do pateki??:-p

snoopy właśnie nie wiem, bo to chyba nie alergiczne.. ostatnio gorzej widzę, tzn to co jakiś czas temu potrafiłam normalnie przeczytać teraz sprawia mi większy problem :sorry2: a teraz jak trochę dalej stoję to mi się litery rozmazują.

anetka to na prawde do okulisty... ale kropelki w aptece niecale 2zl wiec nie zaszkodzi sprobowac, ja tez tak mam jak ty z tym że mi krople pomagają, albo to efekt placebo:-D

wampi śliczny tort :-)
baska witaj miło :-) napisz cos o sobie bo ja np. Cie nie znam :-) kojarze ino troszke :-)

A ja dzis sie opalałam,;-) zbrązowiałam :-D hehehe.
Mąż w domu bo ma wolne;P takze korzytsamy z tego.
Miki spi od 11:30 takze sie rozespał... :-D

...a ja młoda Matka i nie stara kobieta:-D- jestem z Wami już rok i 8 miesiecy, zleciało...

A ja jestem z wami niecaly rok;-)i nie wiem czy tu sie zalapuje
Anetka ja tak mialam, troche zwlekalam z okulista w sumie z pol roku i wyszlo ze mam wade -0.5 i oczywiscie okulary:sorry2:

reklama
mówicie że młode mamy się rozpisuja ale wy nie lepsze :-p haha

baśka my sie nie znamy :-)
witaj :-)

wampi śliczny tort :-)
ja uwielboam piec ciasta torty itp!!! i na szczęscie wszystkim smakuja haha ;-)
na 2 latka Vo robiłam Konia :-p a teraz dla Emmy taki rózowo zielony torcik :-)
ogólnie zdolności artystycznych to az takich nie mam żeby np jak niektórzy lepić jakieś figurki z masy czy coś :-p ale zawsze trociki wyglądaja ładnie :-)

anetka dokładnie to samo z oczami mialam co ty rok temu.. i mam okularki do czytania 1 , no i nie zawsze musze ich uzywac bo dopiero gdy mi się "zmęczą oczy" i bolą :-)a tak póki nie bolą czytam bez :-p

tak .. moggą dołaczyć wszystkie młode mamy z wiekszym stażem ;-) haha

Do góry