reklama
co ja mam powiedzieć ja też rzadko wchodziłam a na główny czasami nawet nie zaglądałam jak widziałam że jest zawalone ze 40stron przez 2 dni... a poza tym same nowe zazwyczaj to co ja się będę im wtryniała
tak sobie myślę żeby wieczorkiem na IP podjechać najwyżej mnie odeślą te skurcze co jakiś czas mordują, a nie są na tyle regularne co by panikować a tam przynajmniej mnie uświadomią. Czemu porody nie mogą być identyczne..
tak sobie myślę żeby wieczorkiem na IP podjechać najwyżej mnie odeślą te skurcze co jakiś czas mordują, a nie są na tyle regularne co by panikować a tam przynajmniej mnie uświadomią. Czemu porody nie mogą być identyczne..
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej
My się rano szybko ogarnęłyśmy i siup do Gdańska autobusem tam już była moja mama i do ZOO sobie pojechałyśmy
tak więc kolejny dzień pełen atrakcji
ale dzisiaj Nina to była okropna
zresztą przy mojej mamie diabeł z niej wychodzi
ona ją rozpieszcza strasznie i sobie przy niej pozwala bo jak ja na nią focha strzele to wie że do babuni pójdzie i tyle
no ale nic wymęczona jestem po całym dniu
Ale teraz czas dla siebie mam bo Nina po dworze biega sobie
BASKA - ooo nawet ty się pojawiłaś tutaj
ANETKA - ja mam to samo bolą i do tego nic nie widzę
Tutaj zaraz i tak będzie to samo jeżeli chodzi o strony
Ale teraz czas dla siebie mam bo Nina po dworze biega sobie
BASKA - ooo nawet ty się pojawiłaś tutaj
ANETKA - ja mam to samo bolą i do tego nic nie widzę
Tutaj zaraz i tak będzie to samo jeżeli chodzi o strony
Nic nie będzie góra 2 dziennie bo my przecież zabiegane mamuśka do mnie że dzisiaj tragicznie wygladam kazała mi ciśnienie zmieżyć mam 126/85 mała się kręci a mi apetyt wrócił mam wrażenie że ja nie urodzę nigdy a jak mi czarny chlebuś smakuje, o mamuniu mniam mniam taki smaczny:-)
famme co do zachowania Ninki ja mam to samo jak jest mój tata babcia sie juz zbuntowała i nie daje się wodzić za nos wnusi;-)
famme co do zachowania Ninki ja mam to samo jak jest mój tata babcia sie juz zbuntowała i nie daje się wodzić za nos wnusi;-)
.Aneta.
Fanka BB :)
Kurcze i nawet tu nadrabiać muszę myślałam, że tu spokojniej ;-)
Liza mi też już powoli opalenizna brązowieje ale i na ramionach lekko skóra schodzi
A jak tam z mężem? Lepiej już?
Anula ja nie wiem, ale chyba wady nie mam. Jak założyłam na chwilkę okulary P a ma chyba -0,5 i -0,75 czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie, to wszystko widziałam rozmyte.
ViKamcia o no właśnie tak mam jak trochę dłużej posiedzę przy komputerze czy poczytam.
femme to fajnie czas spędziłyście nie no ze mną aż tak źle nie jest, że nic nie widzę a Ty nosisz okulary? Masz jakąś wadę?
Nina tak sama sobie biega? bo Wy macie tam strzeżony ten blok? Fajnie tak, prawie jak na własnym podwórku
Właśnie upiekłam bułeczki. Całkiem dobre wyszły Zuzi smakują a to najważniejsze :-)
Liza mi też już powoli opalenizna brązowieje ale i na ramionach lekko skóra schodzi
A jak tam z mężem? Lepiej już?
Anula ja nie wiem, ale chyba wady nie mam. Jak założyłam na chwilkę okulary P a ma chyba -0,5 i -0,75 czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie, to wszystko widziałam rozmyte.
ViKamcia o no właśnie tak mam jak trochę dłużej posiedzę przy komputerze czy poczytam.
femme to fajnie czas spędziłyście nie no ze mną aż tak źle nie jest, że nic nie widzę a Ty nosisz okulary? Masz jakąś wadę?
Nina tak sama sobie biega? bo Wy macie tam strzeżony ten blok? Fajnie tak, prawie jak na własnym podwórku
Właśnie upiekłam bułeczki. Całkiem dobre wyszły Zuzi smakują a to najważniejsze :-)
femme fatal
Mama Ninki :)
ANETKA - jakie bułeczki takie zwykłe ? ... no my mamy osiedle zamknięte brama cieć siedzi itp do tego dzieciaki biegają po podwórku mamy tu mini plac zabaw piaskownicę ;-) no i Nina ma koleżankę Zuzę z którą się bawi jakoś w tym samym wieku są więc super po prostu :-) nie musi dziecko w domu gnić a i ja mam czas dla siebie ;-) od czasu do czasu wychodzę na balkon sprawdzić co robi (bo z balkony widzę akurat miejsce w którym się bawi ;-) )
SNOOPY - Moja mama z nią prawie codziennie jest i i tak ją rozpieszcza
SNOOPY - Moja mama z nią prawie codziennie jest i i tak ją rozpieszcza
reklama