reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

femme nie wiem nawet dokładnie kiedy zaczęłam, ale jak już zaczęłam to i tak nie pisałam regularnie :no::-p tak od czasu do czasu coś napisałam :tak:

reklama
haha widzę że mój tytuł się przyjął :-p hihihi

super.. no to i ja jestem obecna :-p .... :-)
ja na MM jestem ok 1,5 roku
wcześniej pisałam ale sie nie wbiłam w tematy :-p ale tak na stałe na MM to właśnie od chyba listopada 2010 na mm piszę :-)

Ostatnia edycja:
No a ja z tych czasów co Femme i Snoopy... Oj była wtedy "banda" dziewczyn... Pamiętam :-D I tak jak Femme iedyś pisała... Piwkowanie przed komputerami było... Ja wtedy soczki bo w ciąży ale wtedy tak tego trollowania nie było... A ANETKI też z tamtych czasów nie pamiętam...:sorry2:

Tak sobie poprzeglądałam i w styczniu 2009 na pewno pisałam :tak: nie wiem czy wcześniej, bo jeszcze do tego nie doszłam :-p no i nie wiem czy wtedy w miarę systematycznie pisałam.

KASIAF, SNOOPY - my to tu najstarsze chyba jesteśmy póki co jeżeli chodzi o staż :-p ciekawe co z resztą dziewczyn z tamtych czasów się dzieje :sorry:

Nie ma co się teraz ze stażem przebijać:-p ja jakoś kilka mieś po porodzie z Alą przestałam pisać bo za bardzo mi się życie wtedy skomplikowało...

Wampi Ala po urodzinach chodziła jeszcze 2 dni i sobie życzenia kazała składać i o prezenty się upominała:-p

wiecie co dziś dzień bez tabletki, skurcze były ale nie za silne, więc wyciągnełam męża na lody:-D (2km zrobiliśmy:-D) Ala dumnie z M za rękę szła cały czas, mnie po drodzę ze 3 razy skurcze złapały i doopa...:dry: teraz latam sprzatam, piorę... doopa...:-D no żesz:-D

Snoopy to mówiłam bierz męża w obroty może na Ciebie podziała mi się skurcze rozkręciły:) Spróbuj co Ci szkodzi:p

reklama
FEMME a ty nie jesteś na zamkniętym z nimi? OLEŃKA tam jest jeszcze przecież ;-). Ostatnio z UMI o paskach wybielających takich jak OLEŃKA pisałyście, więc byłam pewna że jesteś tam...

Do góry