reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
Za niedługo ruszam z misją ciepły prysznic:-D z mężem probowaliśmy ale też doopa wyszła więc nadzieja w prysznicu:-p nie mam oleju rycynowego a też słyszałam żę skuteczny;-) cos się dziać zaczyna ale przestaję, mała skacze, pcha się w dół ale jakoś nie wiem nie wychodzi nam, chyba to nie dziś:dry: a już myślałam że po dzisiejszej biegunce i wymiotach się uda... no cóż widać mała inna date wybrała:-(

laski ma ktoraś z was internet z vectry? bo zastanawiamy się czy warto brac... bo z TV tata nam załatwił:-p w tym tyg stawiają ściany kuchni i wylewki walą u Ali i M w pokojach aaaaaa i rury będę w łazience kładli i do kuchni podciągna:-) podobno po 3czerwca będą już płytki i panele wiec się cieszę jak cholercia;-)

KASIEK bo M swoje studio ma tam miec...

SNOOPY to jak wymioty i biegunka to już się zaczyna

FEMME ah, to takie buty...

hahahaha:-D kasia dzieki;-) studio i kontem siłownię:-p ale jak mnie wpieni to będzie spał tam a nie ze mna:-D a ja mam kominek:zawstydzona/y::-D a on pokój przy kominie:-D kasia pobolewa ale skurcze znowu ustały, nie chcę jechać i wrócić z kwitkiem, jak już to tylko z Oliwką;-)

O to i ja tu zawitam ;-)
Ja w sumie na BB 4 lata w sierpniu minie, ale na MM nie mogłam sie nigdy wbic jak Hania z Danielem mali byli :-D pisałam sporadycznie :-)
snoopy melduj jak tam z tymi skurczami :-)

WAMPI - super tort :yes: ja to też jeszcze nigdy nie piekłam :-p i raczej nie będę :-D :-p

SNOOPY - i jak ? :-p

Ja idę zaraz Ninę budzić bo ten śpioch by do 10 spał pewnie :-p

Witam

Wampi śliczny torcik

Femme to ładnie Ninka śpi:-D

A mi się nic nie chce trochę posprzatałam i na zakupy zaraz idę :-D, moze zajrze do lumpika;-)

Snoopy dzieje sie coś?

reklama
Wampi fajny Torcik Ci wyszedł i zawsze wale na biszkopta bitą smietanę i Ali to wystarcza:-p bo zabardzo utalentowana też nie jestem:-D
Femm ja mam to samo ze spaniem Ali:-D ale dzisiaj wstała o 9 sama wieć postepy robimy;-)

wiecie co, po północy miałam skurcze co 15 min ale usnełam więc to chyba nie to było:-p teraz pobolewa czuję jak mnie rozrywa ale skurcze co 30min wiec siedzę w domu, zaraz sobie na podworko wyjdę bo Ala za trollami poleciala, odziwo ją zabrali:-p aaaa mam chyba diabelne bóle z krzyża.... tak czasami bolą że to jest przegięcie...

ja sobie kawkę piję (mleko z łyżeczką rozpuszczalki):-D

Do góry