reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki w kuchni :-)

reklama
Nie dawno mieliśmy gołąbki, jak się je robi co jakiś czas smakują jeszcze lepiej ;) Ja wyszukałam jeszcze w lodówce pierogi więc tylko pokroiłam boczek do pierogów i obiad był z głowy. ;)
Teraz wcinam słodkiego grejpfruta, w tym roku sa dużo smaczniejsze ;)
 
Z hummusów tylko te z lodówek polecam (np. "whomuss"). Te półkowe są zwykle słabe (przynajmniej ja nie trafiłam
na jadalny). U mnie dziś spaghetti bolognese (gotuje cały gar i mrożę, trzy obiady z jednego gotowania), a jutro hamburgery (też smażę od razu 0,5 kg i mam w zamrażarce zapas jak mi się gotować nie chce).
 
reklama
Do góry