reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Marcówki w kuchni :-)

reklama
Nie dawno mieliśmy gołąbki, jak się je robi co jakiś czas smakują jeszcze lepiej ;) Ja wyszukałam jeszcze w lodówce pierogi więc tylko pokroiłam boczek do pierogów i obiad był z głowy. ;)
Teraz wcinam słodkiego grejpfruta, w tym roku sa dużo smaczniejsze ;)
 
Z hummusów tylko te z lodówek polecam (np. "whomuss"). Te półkowe są zwykle słabe (przynajmniej ja nie trafiłam
na jadalny). U mnie dziś spaghetti bolognese (gotuje cały gar i mrożę, trzy obiady z jednego gotowania), a jutro hamburgery (też smażę od razu 0,5 kg i mam w zamrażarce zapas jak mi się gotować nie chce).
 
reklama
Do góry