eveee
Moderatorka
Ja zwykle jem... kanapki.[emoji23] Czasem zjem owsiankę z owocami, jajecznicę albo omleta. [emoji4]A co zwykle jecie na śniadania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zwykle jem... kanapki.[emoji23] Czasem zjem owsiankę z owocami, jajecznicę albo omleta. [emoji4]A co zwykle jecie na śniadania?
My zwykle jedliśmy jajka,z chlebem i sałatka ale teraz nie mam ochoty na jajka więc ja jem najczęściej granole z jogurtem albo mlekiemA co zwykle jecie na śniadania?
A wiesz... nigdy nie jadłam hummusu- jak to smakuje?Ja wcześniej jadłam albo owsiankę z owocami i jogurtem albo jajka (sadzone, jajecznica) z warzywami czy omlet...teraz wchodziły omlety, ale od niedawna na jajka nie mam ochoty zostaje nieśmiertelna kanapka z twarożkiem i warzywami, ewentualnie płatki z mlekiem kukurydziane i tylko tyle
Ps. Chleb tylko z twarożkiem wchodzi...ehhh zero szynki, hummusu który kiedyś uwielbiałam wczoraj zjadłam kanapkę z jajkiem na twardo ogórkiem i papryką- weszła, ale mąż musiał jajka obrać bo mnie zemdliło
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wegetarianka nie jestem ale nie szaleje z mięsem. Lubię filety z kurczaka i to najczęściej z mięsa jem. Mówiąc o mięsie nie mam na myśli ryb, bo uwielbiam!U mnie dzisiaj na obiadokolację (taki system, bo późno wracamy) były kotleciki z cukinii i marchewki, a do tego mizeria
Czy są wśród Was wegetarianki?
Ja po prostu nie przepadam za mięsem i rzadko przygotowuję.
A wiesz... nigdy nie jadłam hummusu- jak to smakuje?