reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki w kuchni :-)

reklama
Zazwyczaj kanapka w biegu i kawa albo nic ;-)
Teraz chcę to zmienić ze względu na mojego okruszka <3
Szukam pomysłu na szybkie i zdrowe śniadanie, żeby zjeść przed pracą...

Ja wcześniej jadłam albo owsiankę z owocami i jogurtem albo jajka (sadzone, jajecznica) z warzywami czy omlet...teraz wchodziły omlety, ale od niedawna na jajka nie mam ochoty :) zostaje nieśmiertelna kanapka z twarożkiem i warzywami, ewentualnie płatki z mlekiem kukurydziane :) i tylko tyle

Ps. Chleb tylko z twarożkiem wchodzi...ehhh zero szynki, hummusu który kiedyś uwielbiałam ;) wczoraj zjadłam kanapkę z jajkiem na twardo ogórkiem i papryką- weszła, ale mąż musiał jajka obrać bo mnie zemdliło ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wcześniej jadłam albo owsiankę z owocami i jogurtem albo jajka (sadzone, jajecznica) z warzywami czy omlet...teraz wchodziły omlety, ale od niedawna na jajka nie mam ochoty :) zostaje nieśmiertelna kanapka z twarożkiem i warzywami, ewentualnie płatki z mlekiem kukurydziane :) i tylko tyle

Ps. Chleb tylko z twarożkiem wchodzi...ehhh zero szynki, hummusu który kiedyś uwielbiałam ;) wczoraj zjadłam kanapkę z jajkiem na twardo ogórkiem i papryką- weszła, ale mąż musiał jajka obrać bo mnie zemdliło ;)

A wiesz... nigdy nie jadłam hummusu- jak to smakuje?

U mnie dzisiaj na obiadokolację (taki system, bo późno wracamy) były kotleciki z cukinii i marchewki, a do tego mizeria:)
Czy są wśród Was wegetarianki?
Ja po prostu nie przepadam za mięsem i rzadko przygotowuję.

U mnie dzisiaj na obiadokolację (taki system, bo późno wracamy) były kotleciki z cukinii i marchewki, a do tego mizeria:)
Czy są wśród Was wegetarianki?
Ja po prostu nie przepadam za mięsem i rzadko przygotowuję.
Wegetarianka nie jestem ale nie szaleje z mięsem. Lubię filety z kurczaka i to najczęściej z mięsa jem. Mówiąc o mięsie nie mam na myśli ryb, bo uwielbiam!
Mizerie mogłabym jeść codziennie!

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz... nigdy nie jadłam hummusu- jak to smakuje?

Hmmm zależy jaki zrobisz...naturalny jest dość neutralny, ale można dodać szpinak, paprykę, buraczki, suszone pomidory, kapary dosłownie wszystko :) najlepiej zrobić samemu albo kupić dobry hummus (jadłam Sante- w miarę niezły, ale daleko mu jeszcze do prawdziwego, i jeszcze innej firmy- pyszny, 10zł opakowanie) :) nie kupować tego z Biedronki bo przy prawdziwym hummusie to nie leżało :(

Ooo znalazłam fotkę z jakiegoś pikniku, ten hummus polecam na próbę ;)
1469476016-wm5pqb.jpeg

reklama
Do góry