reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki w kuchni :-)

Anik. Zrobiłam dziś "Twoje" piersi z pieczarkami - dodałam tylko na wierzch trochę żółtego sera - naprawdę pyszne! Chociaż mąż był sceptycznie nastawiony co do tego majonezu to i jemu baaardzo smakowało! Dzięki za fajny i szybki przepis! [emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anik. Zrobiłam dziś "Twoje" piersi z pieczarkami - dodałam tylko na wierzch trochę żółtego sera - naprawdę pyszne! Chociaż mąż był sceptycznie nastawiony co do tego majonezu to i jemu baaardzo smakowało! Dzięki za fajny i szybki przepis! [emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się ciesze, ze smakowały :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Help! Macie jakieś sprawdzone imprezowe sałatki takie lżejsze? Musze przygotować 3 na imieniny męża w sob.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Rucola, szynka parmeńska, ser plesniowy, pomidorki koktajlowe, ocet balsmamiczny. Roboty tyle co nic i mniammmm.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Help! Macie jakieś sprawdzone imprezowe sałatki takie lżejsze? Musze przygotować 3 na imieniny męża w sob.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
roszponka, pomidorki koktajlowe, ogórek, suszone pomidory, ser cheddar w kosteczkę, prażone pestki słonecznika, zalewam to często oliwa z pomidorków albo robię sos z oliwy i grecki albo jakiś inny z torebki ;)

Rucola, szynka parmeńska, ser plesniowy, pomidorki koktajlowe, ocet balsmamiczny. Roboty tyle co nic i mniammmm.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
a jaki ser dokładnie dajesz, lazur?

a taką prostą, którą jadłam kiedyś tonami to
- szpinak baby, suszone pomidory, ser Lazur, prażony słonecznik, zalane zalewą z pomidorków suszonych

a druga:
- brokuł, ser feta, kurczak wędzony, czerwona cebula, wymieszać z majonem albo jogurtem naturalnym, pieprz już bez soli, bo feta słona

a jaki ser dokładnie dajesz, lazur?

a taką prostą, którą jadłam kiedyś tonami to
- szpinak baby, suszone pomidory, ser Lazur, prażony słonecznik, zalane zalewą z pomidorków suszonych

a druga:
- brokuł, ser feta, kurczak wędzony, czerwona cebula, wymieszać z majonem albo jogurtem naturalnym, pieprz już bez soli, bo feta słona
Jakiś z niebieska pieśnią, który jest w sklepie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Do góry