reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam po weekendzie:happy:
Dwie godziny was czytałam, ale dałam radę nadrobić.
Widzę że nie mamy dobrych wiadomości na forum:-(

Mag- najszczersze wyrazy współczucia, bardzo mi przykro:no:

effaa- Będzie dobrze, czasami życie ostro daje nam w kość, ale trzeba być dobrej myśli.

Ja w piątek się dowiem co z moją teściową. Mam nadzieję, że guza wytną i wszystko wróci do normy eh:-(

Jutro mam wizytę u gin. Mam nadzieję, że zrobi USG. Ostatnie miałam 5 tygodni temu. Zaczynam świrować bo coś brzuszek nie chce mi rosnąć. Myślałam że będzie już większy w 17 tygodniu. Nie widać po mnie, że jestem w ciąży:crazy:

moniat84 nic sie nie stresuj nie ma po co :) wszystko napewno ok z twoim malenstwem .
Jedna ma wielki brzuch inna maly a jeszcze inna wcale :)
Moja znajoma do 5 miesiaca chudla zamiast tyc i byla jak deska nic zero brzucha i tez sie dolowala a potem tak nadrobila ze szok :))) i ma 2 zdrowych dzieci :)

Ja tez z niecierpliwoscia czekam do czwartku :)

Ja czuję nieraz kopniaczki nawet z zewnątrz (takie drganie brzucha), ale ogólnie dzidziuś jest spokojny i rzadko go czuję. Trochę mnie to martwi, bo pierworodny mi się bardzo dawał we znaki od samego początku. Ale pani dr co mi robiła USG powiedziała, że pewnie ma taki temperament. Może dlatego, że to dziewuszka ;-).

kamikaa, ciekawe te twoje łazanki. Ja znam raczej ze słodkiej kapusty, ale z kiszonej też mogą być pyszne :tak:

Mialam isc spac ale wy jestescie gorzej niz narkotyk :)))

blueberry77 ja nigdy jeszcze nie robilam i nawet chyba nie mialam okazji jesc ze slodkiej :)
W domu zawsze sie robilo z kiszonej :)
Tak samo jak bigos jedni z takiej inni z slodkiej lub pol na pol :)
Lazanki pol na pol juz jadlam i tez dobre :)

blueberry77 ja mam bardzo podobnie, mało kiedy czuję jakie kolwiek ruchy dziecka, czasami mnie to bardzo martwi, bo z synkiem czułam codziennie, wiercił się niesamowicie, natomiast co do płci może się zgadza, dziewczynka spokojniejsza, ja osobiście jeszcze nie wiem kto siedzi w brzuszku.

A ja własnie zapisałam się na usg w piątek.....pojdę zobaczy co tam w brzuszku siedzi i czy zdrowe nadal całe!
Bo chyba własnie podjełam decyzję, że wyjeżdzam do tych Stanów....w przyszły piątek....:eek:Kurcze mam mieszane uczucia...chcialabym, ale wiem ze bede tęsknic za mężem....synka biorę ze sobą ...no i 10 godzin w samolocie musze z nim przetrwac....

A mi się czegoś słodkiego strasznie chce...

ja wlasnie zjadlam polowe mojego obiadku, czyli zupke grzybową :), na drugie bedzie spagetti, mialy byc nalesniki ze serem ale zachcialo mi sie spagetti, znowu mąz sie zdziwi ze na obiad cos innego niz mialo byc :)
mi sie wydaje ze od kilku dni czuje ruchy malenstwa, tylko wtedy jak sie poloze albo jak dluzej siedze w takiej pozycji ze mam brzuch troche skulony to wtedy czuje takie delikatne bulgotanie łaskotanie, ciekawe kiedy jakies porządne kopniaczki poczuje

reklama
ja ruchy dzidzi poczułam w czwartek , w niedzielę to już były kopniaczki, a dziś znów ruszanie ale dużo i takie wiercenie.
Ja ŁAZANEK nie lubię, błe. Za to robię dziś na obiad naleśniki, ale ktoś wspomniał coś o bigosie i strasznie mi się zacciało, a poza tym chodzi za mną galareta ale z nóżek wieprzowych, więc chyba jutro ja sobie zrobie

Do góry