reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moniat84 tez mam jutro gina i nie mogę się doczekać, bo dzidzia tak harcuje w brzuchu, że już ją chcę zobaczyć na usg

Ja jeszcze ruchów nie czuję. Wiem wiem dzidzia ma jeszcze czas, ale bardzo bym już chciała.

pomocyyyyyy
Polozylam sie i chcialam lulu a tu slysze jak ktos kluczem w drzwiach i sie zleklam bo M do 18 normalnie pracuje ja zryw do drzwi a tu M siny ,blady zielony :(( mowi ze mu zle ze ma rozwolnienie i go muli i go glowa boli i kosci lamia :(( polozyl sie do lozka i jeczy mowi ze mu strasznie zimno :(( dalam mu butelke z goraca woda :(( i nie wiem co robic
czy to grypa zoladkowa a moze swinska grypa !
M pracuje w restauracji teraz tam robi szkole i wczoraj wieczorem mi opowiadal jakie to pyszne miesko jadl
jedziemy do szpitala

Mie to pasuje na grypę żołądkową. Jak ma rozwolnienie, wymiotuje i ma wysoką temperaturę to na pewno to. Nie martw się, zazwyczaj mija tak szybko jak przychodzi. Mojemu M się zaczęło kiedyś o 15, o 17 już z WC nie wychodził, bo cały czas miał te sensacje. W nocy było lepiej, przeleżał czły dzień a potem już było dobrze. Niech dużo pije, łatwo się odwodnić. Jak ma wysoką tempkę to mu daj coś na obnizenie. Mój miał aż 40 stopni. Całym nim trzepało brrrr

hej

ja w pracy ale tak sobie zerkam co piszecie
na 18.30 ide na usg , stresuje sie troche...

a wogole ten poniedzielek jakis lipny, od rana cos sie dzieje, mam nadzieje ze przynajmniej z dzidzia wsio ok
najlepsze ze moja mame ugryzl kleszcz, zrobil jej sie rumien, mowilam ze to wyglada jak od kleszcza ale ona twierdzila ze ja komar ugryzl, dzis poszla do lekarza no i to od kleszcza.
dostala antybiotykow na 3 tyg , badania na bolerioze itd. cale szczescie ze tego calkiem nie zlekcewazyla bo dopiero by bylo....

to się ciesze, że też macie co miesiąc bo juz myślałam, że mam za rzadko wizyty
p19u9n73tqw3hz89.png

Czesc dziewczyny dziś miałam stłuczkę, mąż miał problem z hamulcami, dzięki Bogu niegrożna ale i tak się wystraszyłam strasznie, mam nadzieję ze mój stres nie zaszkodził fasolce. Na szczęscie jutro usg

Ja tez mam co miesiac , usg nie mam na kazdej wizycie. Jakos specjenie mi sie do tych wizyt nie teskni ;-)

tylko pod koniec ciazy wizyty sa co 2 tygodnie, wczesniej nie ma takiej potrzeby :)

reklama
Witam was drogie Panie:-)
Nie pisałam chyba z tydzień, ale cały czas jestem z wami na bieżąco.

Byłam dziś u lekarza i miałam nedzieję że dowiem się cośkolwiek o płci mojego brzdąca, ale lekarz niestety stwierdził że to za wcześnie:-(No i faktycznie ,ale 9listopada idę znów więc może wtedy się dowiem to będzie już 20 tc:-).

Ruchów jeszcze nie czuje choć kilka razy wydawało mi się że coś czuje ale doszłam do wniosku że to fałszywy alarm bo od tamtej pory nic:confused2:

A oprócz tego w krzyżu mnie łupie:laugh2:

Łazanki powiadacie ...hmm nigdy nie robiłam ani nie jadłam ale przeszukałam google i powiem że wyglądają znakomicie:-)Chyba muszę spróbować.
Tymczasem na dziś na kolację zaplanowałam śledzie solone z cebulką :-)

Do góry