hej,
co u nas?hmmm...na razie jesteśmy zdrowibo odkąd Natalia poszła do przedszkola choroby nas nie opuszczalyzeszły tydzień chodziliśmy i dziś też poszła małego uczę butli, bo w środę zostaje już z babcią
co u nas?hmmm...na razie jesteśmy zdrowibo odkąd Natalia poszła do przedszkola choroby nas nie opuszczalyzeszły tydzień chodziliśmy i dziś też poszła małego uczę butli, bo w środę zostaje już z babcią
drobne są slodsze;-)piszę tak, bo moja też drobnaMisia - Wiki jest wogóle drobniutka, jak na moje oko. 12,5 kg waży. Widac w żłobku różnicę między nią, a innymi dziećmi - też dziewczynkami (i to nawet młodszymi parę miesięcy)
hmmmm...moźe to ze stresuoby szybko Wiki się z tym uporałamoja wciąż zagubiona w przedszkoluMamy za to problem ze wstydliwością i lękami. Już nawet była badana w kierunku ZA. Potrafiła cały dzień w żłobku przesiedzieć z zamkniętymi oczami. Teraz jest trochę lepiej, ale dalej wstydzi się bawić i uczestniczyć w zajęciach grupowych.
na jednej nie przeżyjeszMisia współczuje powrotu do pracy, ale pomyśl dwie wypłaty to nie to co jedna.
się wie;-)Moj Franio samodzielny facet, ale przedszkole zobowiazuje nie???
wiem że masz rację , ale.... stres i tak jestMisia odzyjesz w pracy uwierz!