reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Druga ciąża młodziutkiej mamy

aaa rozumiem:) to ze raz staraliscie si długo nie znaczy ze teraz tyle poczekacie i tego wam zycze:tak:

reklama
zaraz ide po test...i normalnie smieje sie sama z siebie bo czuje sie jak przed jakims egzaminem;)hah takie zdenerwowanie a zarazem motyle w brzuchu:angry::-Dhehe od kilku dni codziennie rano jest mi niedobrze a wczoraj i dzis wymiotowalam;/a do tego te wszystkie zapachy....:baffled:przy pierwszej ciazy tez tak mialam.moze i tym razem jest to ten sam objaw-oby.dobra,niewytrzymam dluzej.ide do apteki;)odezwe sie jak juz go zrobie;)

Wybaczcie ze tak pozno ale nie mialam neta;/
a co do testu...ah....tylko jedna kreseczka....:-:)-(tlumacze sobie ze tak poprostu musialo byc i ze nie ma sie czym martwic bo jestem mlodziutka wiec jeszcze dzidziusia miec bede;)a planuje miec jeszcze dwojke;)

wiesz ja to akurat w kreseczki nie wierze:-p u mnie trzy testy były i każdy negatywny, a po suwaczku widać jakiego mam juz faceta

u mnie przy pierwszej ciazy od razu pokazaly sie dwie kreseczki.bylam w takim szoku ze wkoncu sie udalo ze zrobilam ich w sumie 5;):-Dheh i kazdy byl pozytywny;):tak:jezeli na poczatku lutego nie dostane @ to pojde do gina.ale znajac moje szczecie to nici z moich marzen:baffled:rozmawialam wczoraj z mezem.bo po tym jak zrobilam test i zobaczylam tylko jedna kreske zalamnalam sie...bo szczerze mowiac liczylam ze jednak sie udalo.widzial ze cos jest nie tak wiec chcial pogadac.pokazalam mu wtedy test i juz wszystko wiedzial i o nic wiecej nie pytal tylko mocno mnie przytulil a ja jak to ja-poryczalam sie.powiedzial ze rozumie mnie i moja chec bycia mama x2 ale ze skoro sie nie udalo to moze tak mialo byc,moze ktos tam na gorze poprostu stwierdzil ze to jeszcze nie czas i miejsce.i obiecal ze jak maly pojdzie do przedszkola-a idzie w wieku 2,5 lat to oficjalnie zaczniemy sie starac o drugie malenstwo;)wytlumaczyl mi zebym cala swoja uwage skupila teraz na Kubie bo jest jeszcze malutki i potrzebuje mnie wlasnie teraz gdy poznaje swiat a gdybym teraz zaszla w ciaze to pewnych rzeczy bym z nim nie mogla robic i czesc swojej uwagi posiwecalabym drugiemu maluszkowi.a jak bedzie juz na tyle duzy ze bedzie mogl isc do przedszkola to juz bedzie rozumial ze gdy zajde w ciaze i urodzi sie drugi dzidzius to mamusia bedzie musiala dzielic swoja uwage na pol;)zgodzilam sie i przyznalam mu racje.

Dokladnie tak jak mowisz wampi:tak:tak,staranka zawieszone do moich 22 urodzin czyli nie tak dlugo;)hehehe czas szybko leci wiec dam rade;)a przy dzidziusiu to juz dopiero jak z bicza strzelil;)

Witam Was kochane forumowiczki,:-)
ja jestem Ola mam 24 lata i jestem w 3-cim miesiącu ciąży, oczywiście planowanej:-)
W gruncie rzeczy to moja trzecia ciąża ponieważ drugą niestety poroniłam w 8 tyg;-(
Mam już córeczkę Paulinkę,którą urodziłam w wieku lat 19.

reklama
Do góry