reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam z rana w poniedzialek :)
Za oknem zimno i mokro i brrrrrrrrrrr a ja mam wolne i juz ogarnelam chate jeszcze tylko pomyc gary co jest najgorsze bo do puki nie ma kuchni trzeba z kazdym kubkiem latac do gory do lazienki i myc :(( i juz nie mam sily no ale jeszcze pare tygodni i bedzie kuchnia :)

czekam na srode bo ma przyjsc malarz i mam nadzieje ze obedzie sie bez nerwow bo do tej pory nie zadzwonil i nie powiedzial o ktorej ma zamiar wparowac ,ale ja mam czas poczekam a jak mnie znowu wystwia to jak tam w piatek pojde i dym zrobie ze potem w ciagu jednego dnia wszystko pomoluja i wypad .

Jak sie zbiore to moze pojde popatrzec za bolerkiem do tej sukienki :)
Pojde do lumpka popatrzec po ile maja takie spiwory do wozkow musi byc brazowy zeby pasowal :) i torbe przewijaka dla dziecka :)tez brazowa :)

w piatek pojedziemy po moj wozek juz nie moge sie doczekac :) ja bym juz dzisiaj jechala ale M duzo pracuje a w piatek ma dopiero wolne .

A najwazniejsze jeszcze 2 dni nie liczac dzisiaj i czwartku i mam usg polowkowe :))
Wedlog OM bedzie to 18tc i 4 dzien wedlog ostatniego USG bedzie to 19 tc i 2 dzien :)
Chyba nie za wczesnie ?
Musze dzisiaj zadzwonic do lekarza ogolnego i zrobic termin na to badanie cukru :) nie wiem jak sie nazywa fachowo wiem tylko ze tutaj robi sie okolo 20 tc :)

I caly tydzien zaplanowany :)

Ide myc te garyyyyyyy :((((

Heja,
to badanie cukru, to zapewne glukozo z obciążeniem, ja też w tym tygodniu go muszę zrobić, i jeszcze parę innych, ale czekam aż infekcja bardziej ustąpi...
Kurcze ja na USG jeszcze muszę poczekac:-( mam dopiero 5 listopada, będzie to prawie 22 tydzień, ile czasu jeszcze:wściekła/y:

peperka jedziesz do tych Stanów?
ja tez się wybieram na 98% 21 pań lub 27.
I własnie z tym usg połówkowym to moj lekarz upiera się zeby bylo zrobione w 22 tygodniu, wiec już po moim powrocie...ale wymyśliłam ze teraz pójdę do innego, zeby sprawdził czy wszystko dobrze i czy to dziewczynka na 100%, bo ja głównie zakupy planuję w USA;-)

Effa...oj to widzę ze profesjonalnie podeszli do tematu! Będzie dobrze! Wiem ze to szok dla ciebie wielki,ale jestem pewna ze wszystko pojdzie dobrzze i szybko o tym zapomnisz.

Ja własnei 3 tydzien zaczynam siedziec z moim synkiem w domu...jak mu jedno chorubsko przejdzie to drugie się zaczyna!! od soboty ma gorączkę a dzisiaj rano zwymiotował:zawstydzona/y:
Oszaleję chyba...

WItajcie
Effa widzę, że wspaniała opieka jest w Danii skoro sami szukali z Toba kontaktu. Widac, że fachowcy chcą jak najlepiej się zając dzidziolkiem by i mamusia szybka się z tego wykaraskała i zapomniała o całej sprawie. Dobrze, że jesteś pod taką opieką:tak:
Co do połówkowego to ja ide na wizytę do gina 3 listopada i dopiero wtedy da mi skierowanie na połówkowe. Teraz to chyba za wczesnie.. ale ja się na tym nie znam:zawstydzona/y::-)
Dziś mi się tak dobrze spało.. nie macie pojęcia:-DWstałam o 10:15:tak: M zrobił mi sniadanko jak zwykle i od razu zaczęłam nadrabiac zaległości na BB:-)

a ja mam taka ochote na lazanki ze mi slina cieknie :-D i ide po zakupy i musze je zrobic bo mnie ssie tak mi sie chce LAZANEK .

Jak mam pelny pecherz to mnie pobolewa brzusio i nieraz tak jakby mi sie tam dzidzia wiercila to tak "boli " swedzi czy jakos tak

kamikaa ale mi narobiłaś smaka :) Ja wczoraj robiłam bigos bo miałam takie smaka :) ale u mnie się szybko zmienia :) mąż się śmieje, że nie zdąży mi czegoś dowieźć jak go poproszę, a już na to nie mam ochoty :D

reklama
Do góry