reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Druga ciąża młodziutkiej mamy

reklama
Witam ! Ja skoncze 21 lat w lutym :) Moje pierwsze dziecko urodzilam gdy mialam prawie 18 lat :)
Julia ma teraz 3 latka. Wszytsko uklada sie wspaniale. Ja od 14 roku zycia mieszkalam na Islandii, tam
poznalam mojego meza. W listopadzie 2010 roku postanowilismy przeprowadzic sie do USA, maz poszedl do
szkoly a ja siedzialam w domu. Po 8 miesiacach znudzilo mi sie i postanowilam wrocic do Islandii i isc do szkoly.
W szkole bylo super, Julia poszla do przedszkola. Aleeee nie moglismy wytrzymac rozlaki. Wiec postanowilam znow
przeprowadzic sie do USA, i wlasnie tu siedze.
Wiec tak wyszlo ze zaszlam w ciaze, kilka tyg po powrocie do USA ( ale to bylo planowane ) :D ! Jestem juz w 6 tyg ciazy.
Bardzo sie z tego ciesze ale moze i tez troche stresuje co inni powiedza.
Najblizsza rodzina juz wie (nie moglismy sie powstrzymac i musielismy im powiedziec)
i oni bardzo sie ciesza. My sie bardzo cieszymy i to jest jednak najwazniejsze :D

Wybaczie moj Polski :/

Panda666 tak ci zazdroszcze-cale zycie marzylo mi sie zamieszkac w USA.Zazdroszcze ci ze ty mialas taka mozliwosc;)
Dziewczeta...oglaszam wszem i wobec ze starania o drugiego maluszka uwazam za rozpoczete;)
Jeszcze nie dawno maz nie byl do konca przekonany co do drugiego maluszka juz teraz ale wczoraj chcial pogadac na ten temat i powiedzial mi ze myslal o tym i widzi jaka cudowna mama jestem dl Kubusia i ze na pewno bez problemu damy rade z drugim malenstwem;)I od wczoraj rozpoczelismy staranka;D Boze,jestem taka przeszczesliwa;D;D;D;D teraz czekamy na testowanko;p oczywiscie jeszcze troszke musze poczekac ale cierpliwosc poplaca:D pozdrawiam was wszystkie;)

Witam:)
JEstem kolejna mloda mama:) Zaszlam w ciaze w wieku 18,5 lat ktora byla planowana . W 7 miesiacu wzielam slub koscielny ktory tez byl planowany jeszcze przed ciaza. Oczywiscie wszyscy nas krytykuja i nie potrafia zrozumiec ale staram sie tym nie przejmowac bo najwazniejsze ze moja druga polowka pragie tego samego co ja i sie kochamy . Moj synek ma teraz 16 miesiecy a ja 20 lat i studiuje zaocznie. Moj maz ma 21 lat. wynajmujemy mieszkanie ale mamy w planach swoj dom bo mamy taka mozliwosc bo maz dosc dobrze zarabia . Chcemy miec drugie dziecko ale niestety nie mozemy jeszcze sie starac bo mam nadżerke i stan zapalny macicy i jajników :( Czy ktoras z was miala cos podobnego ??? i czy to utrudnia zajscie w ciaze ??

Kamilka ja miałam nadżerkę, wystarczy isc do gina on napewno dobrze doradzi. Myśle ze wpierw dobrze by bylo ja wyleczyc.... Ja miałam wypalaną w grudniu 2011r.

Martusia kciukasy za staranka trzymam :-)

Dzieki Liza;)ja za 3 dni mam testowanko wiec sie okaze co i jak;)wogole musze isc do lekarza bo wyczowam tam w srodku jakas gule wielkosci orzecha wloskiego;/niewspomne juz o bolu;/chyba sie dzis do neigo wybiore;)myslicie ze jezeli udalo sie z fasolka to lekarz juz bedzie umial to wykryc tak szybko?

reklama
Martusia to zalezy na jakim stadium jest ciaza, po macicy moze cos tam poznac a na usg kolo 5tc widac jest pecherzyk:tak: wczesniej mysle ze nie widac duzo...;-)
trzymamy kciuki za testowanko i daj nam znac :-)

Do góry