mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ionka my na razie zrobiłyśmy przerwę dwu dniową na marchewkę, bo boję się z tą alergią pokarmową, powolutku wszystko po kolei :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tabasia a czyjego autorstwa jest ta ksiazka? i powodzenia w dowodzeniu rewolucja!!!Dobry :-)
U nas wszystko ok, wieczorami Alus troche koncertuje jak go klade do lozeczka i musze brac po kilka razy na rece i uspokajac...
U nas od dzis REWOLUCJA! To znaczy modyfikujemy troszke godziny karmien i bedzie 8, 12, 16, 20 i 2 w nocy po 150ml. I od dzis uczymy sie na powaznie zasypiania, przeczytalam "Usnij wreszcie" i postanowilam zastosowac sie do tych zasad. Mysle, ze sie tydzien pomeczymy, a pozniej wyjdzie mu to tylko na dobre
O 8 go nakarmilam, pobawilismy sie chwilke, a teraz zasypia sam w lozeczku, troche marudzi (bo placzem tego nie mozna nazwac), ale zaraz sie uspokaja no i juz prawie zasypia Do tej pory bralam go do lozka, glaskalam, dawalam smoka i takie tam, albo w wozku, a tu prosze jaka niespodzianka! :-)
Ooooooooo spi! :-):-)
Boje sie tylko czy wytrzyma do karmienia o 12...
Dobra, ja tez zawijam sie do wyra, bo jestem mega niewyspana dzisiaj.
Do pozniej ;-)
ionka mam nadzieje, ze on nawet nie bedzie mowil jak mam dzieckiem sie opiekowac, mysle ze zrobi powtorke z lekcji religii o wychowywaniu w wierze chrzescijanskiej i takie tam...bo jak nie to chyba wyjde stamtad sama!!!!Heronek- nie strasz kursem! a niby z czego on ma być????? z pielęgnacji czy wychowania??? no szlag mnie trafi zaraz! że niby ksiądz ma mnie uczyć, jak się swoim dzieckiem mam zajmować??? niech się o swoje nieślubne martwi, no wnerwiłam sie okropnie!!!!!!!!!!!