Y
yra245
Gość
a nic na niego nie działa? a bujanie w foteliku ? u nas działa ( odpukać)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem wykonczona, Maly prawie caly czas albo kweka albo ryczy, wszedzie mu zle, a nie chce go nosic po mieszkaniu, bo jak mi sie przyzwyczai to leze:-( Nie wiem czy to ten upal czy jakis skok rozwojowy, bo nie moge go zostawic nawet na chwiel, caly czas chce byc na rekach, po czym robi mu sie goraco i znow placz. Nie moge go uspic, w dzien spal tylko 3 razy po pol godziny. Ziewa trze oczy, ale jak go biore do usypiania to ryk. M zabral go teraz na spacer, a ja z bezsilnosci siedzialam i ryczalam z pol godziny:-( bo jak sobie pomysle, ze jutro bedzie podobnie to mi slabo:-(Normalnie boje sie wlasnego dziecka:-(
W PL szczepia na 2 i 3 miesiace? A potem?
U nas 2, 4, 6, a pozniej juz nie pamietam
No i musze jeszcze na gruzlice go zaszczepic, bo w szpitalu tutaj dostal tylko wit. K. Ale musi byc jakas przerwa miedzy rota. A teraz za miesiac bedzie bral druga dawke.
No i nie polecimy wczesniej, bo przeciez szczepienie nam wypada![]()
Widzisz, zależy od lekarza. Pierwszy raz byłam u lekarza starej daty i on kazał pieluchować, ale ja poczytałam trochę w internecie i postanowiłam tego nie robić. A teraz trafiłam na młodego lekarza z nowoczesnym podejściemCzy tylko u nas lekarze tacy przewrażliwieni na punkcie tych bioderek? Ja nie pieluchowałam ani wczoraj ani dzisiaj, bo syn by mi się ugotowałW najbliższym czasie nie zanosi się, że temperatura spadnie, więc chyba na dobre sobie podarujemy!