reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mysza nie łam sie...ja mialam wczoraj masakre...do dzisiaj rana bylam bomba zegarowa i balam sie co mnie moze dzis spotkac na szczescie nie wył tyle ale a ciepło dla niego....cały mokry jest:(((((

reklama
Dziewczyny, czego używacie na komary? Byłam dziś w parku i tam po powodzi jest zatrzęsienie komarów:no: O mało nas żywcem nie zjadły. Mam nadzieję, że udało mi się wszystkie od Kuby odgonić:dry:

ja już jednego widziałam w pokoju Mikiego...J śpi przy otwartym balkonie więc nie wiem co to będzie rano... mnie lubią kąsać ale mam nadzieję że Mikuś tego po mnie nie odziedziczył :/:sorry:

a może spróbuj mu podawać butlę w pozycji jakiej je pierś...ja tak mojemu podaję wodę :tak:

probowalam i tak i siak;-)

ale on nie chce i az mam wyrzuty sumienia ze tak go mecze:-(

a moze on nie chce ze smoka bo te zeby...?
poza tym jeszcze dzis jest marudny po szczepionce wczorajszej i z powodu upalu jak mniemam

mysza m ja dzis tez plakalam bo momentami tez mialam dosyc:-(

a co do tego pieluchowania to lekarz u ktorego ja bylam raczej do mlodszych nalezal ;-) poza tym jeszcze jeden lekarz tez zauwazyl ze z bioderkami pawelka jest nie tak jak powinno:shocked2:
wiec ja pielu****e i wydaje mi sie ze widze poprawe, np spi sobie na pleckach a nozki zlozone na zabke:-) dzis zauwazylam, bo oczywiscie dzis tez pieluch nie zakladalam zeby sie dziecko nie ugotowalo:tak:

a komary mnie pogryzly juz ze szok! ale zakupilam dzis offa:tak:

ja tez jestem pogryziona i do tego meszki sie uwzieły...g**** jedne...
mam 28 stopni w pokoju...ale bedzie sie kiepsko spało...wymieniłam posciele na mega cienkie mlody wył na mleko do tego jubel w pokoju i wzielo mnie na składanie stojaka na icuchy...wiec leci zem nie tak ze szok...
ale bym sobie wypiła zimnego zywca..

reklama
dziś w wiadomościach mówili, że jest tez o 80% więcej kleszczy!! uważajcie na siebie i obejrzyjcie dzieci pod tym kątem.

Do góry