asia2702
Fanka BB :)
Super Tego lata robale dadzą nam popalić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też musimy sobie takie siatki zamontować. Przeglądałam na allegro i nawet chciałam zamówić takie na rzep, tylko zastanawiam się, czy to będzie się dobrze trzymać. No i raid do kontaktu też muszę kupić. Tylko jak tu wyjść na zakupy w taki upał?
U mnie temperatura w pokoju 24, także pocieszam się, że nie jest źle.
to mamy ten sam problem moj kiedys umial ladnie pic z butelki i nie bylo problemow wypil moje mleczko odciągniete, jak byl glodny to napil sie nawet herbatki a od jakiegos czasu nie toleruje butelki i nawet mleka nie chce pic tylko cycek, co dziennie przygotowywalam mu herbatki a dzisiaj wode i wsadzam smoka do buzi i po prostu z boku naciskam palcem na tego smoka i zawsze pare kropel poleci tego napoju ale po paru kroplach zaczyna sie krzywic i potem jest placz i krzyk no i wtedy juz daje cycka no bo co mam zrobicprobowalam i tak i siak;-)
ale on nie chce i az mam wyrzuty sumienia ze tak go mecze:-(
a moze on nie chce ze smoka bo te zeby...?
to mamy ten sam problem moj kiedys umial ladnie pic z butelki i nie bylo problemow wypil moje mleczko odciągniete, jak byl glodny to napil sie nawet herbatki a od jakiegos czasu nie toleruje butelki i nawet mleka nie chce pic tylko cycek, co dziennie przygotowywalam mu herbatki a dzisiaj wode i wsadzam smoka do buzi i po prostu z boku naciskam palcem na tego smoka i zawsze pare kropel poleci tego napoju ale po paru kroplach zaczyna sie krzywic i potem jest placz i krzyk no i wtedy juz daje cycka no bo co mam zrobic
czy wasze dzieci wieczorem tez takie marudne??? z moim najgorzej jest po kąpaniu zaraz jak sie go tylko ubierze chce go nakarmic to on zaczyna swoją histerie i strasznie placze i na rekach wciskam mu smoka zeby sie uspokoil i dopiero jak bedzie prawie śpiący to wtedy moge go nakarmic w innym wypadku wije sie i szamota i mimo ze glodny to ze zmeczenia nie moze spokojnie zjesc